Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trzy przesyłki gdzie dostawa u sprzedawcy była Jutro pojutrze u CIEBIE i wszystkie trzy dzięki ALLEGRO ONE siedzą nadal w magazynach.. gdzie powinny już dawno być .. a za chwilę gwiazdka... To naprawdę jest kpina i w mojej opinii oszustwo zarówno kupującego jak i sprzedającego..
33 powody by bojkotować całą platformę @allegroone
Wg regulaminu mają trzy dni robocze na doręczenie przesyłki, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (dla One Box jest to 12:00).
Zakup był 13 grudnia .. a jest 20... A001G7JNI9 do ilu oni tam licza . one?
Przesyłkę o nr A001G7JNI9 sprzedawca nadał w punkcie w dniu 17 grudnia. Termin dostawy upływa więc 20 lub 23 grudnia w zależności jaka jest godzina graniczna dla miejscowości nadawcy.
To że zakup był 13 grudnia nie ma dla przewoźnika znaczenia, od odpowiada za przesyłkę dopiero od momentu nadania.
@ARES_ARES bardzo mi przykro z powodu tego opóźnienia. Poprosiłam o pilną interwencję w sprawie tych paczek, poczekaj proszę na wiadomość od nas w tej sprawie.
Dzięki
Dzięki
pozostałe dwa numery A001G2B8P7 A001FPHIQ2
@ARES_ARES Zadowolony? a może inny przewoźnik!
@ARES_ARES gdy tylko otrzymamy informację od przewoźnika, otrzymasz odpowiedź w wiadomości e-mail (nr sprawy 48128792).
Przesyłki o nr A001FPHIQ2 i A001G2B8P7 zostały nadane w dniu 16 grudnia. Obie są więc już po terminie doręczenie. Obie powinny być doręczone do 19 grudnia.