anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ALLEGRO ONE TO JAKAŚ KPINA?

ARES_ARES
#2 Obserwator#

Trzy przesyłki gdzie dostawa u sprzedawcy była Jutro pojutrze u CIEBIE i wszystkie trzy dzięki ALLEGRO ONE siedzą nadal  w magazynach..  gdzie powinny już dawno być .. a za chwilę gwiazdka... To naprawdę jest kpina i w mojej opinii oszustwo zarówno kupującego jak i sprzedającego.. 

33 powody by  bojkotować całą platformę  @allegroone

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

pecela
#17 Koryfeusz#

@ARES_ARES

Wg regulaminu mają trzy dni robocze na doręczenie przesyłki, pod warunkiem nadania do godziny granicznej (dla One Box jest to 12:00).

oznacz moderatorów

ARES_ARES
#2 Obserwator#

Zakup był 13 grudnia .. a jest 20... A001G7JNI9   do ilu oni tam licza . one? 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@ARES_ARES

Przesyłkę o nr A001G7JNI9 sprzedawca nadał w punkcie w dniu 17 grudnia. Termin dostawy upływa więc 20 lub 23 grudnia w zależności jaka jest godzina graniczna dla miejscowości nadawcy.

To że zakup był 13 grudnia nie ma dla przewoźnika znaczenia, od odpowiada za przesyłkę dopiero od momentu nadania.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ARES_ARES bardzo mi przykro z powodu tego opóźnienia. Poprosiłam o pilną interwencję w sprawie tych paczek, poczekaj proszę na wiadomość od nas w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

ARES_ARES
#2 Obserwator#

Dzięki 

Dzięki 

pozostałe dwa numery A001G2B8P7   A001FPHIQ2  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ARES_ARES  Zadowolony? a może inny przewoźnik!

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ARES_ARES gdy tylko otrzymamy informację od przewoźnika, otrzymasz odpowiedź w wiadomości e-mail (nr sprawy 48128792). 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@ARES_ARES

Przesyłki o nr A001FPHIQ2 i A001G2B8P7 zostały nadane w dniu 16 grudnia. Obie są więc już po terminie doręczenie. Obie powinny być doręczone do 19 grudnia.

oznacz moderatorów