Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry właśnie otrzymałem informację o problemie z przesyłką... Wybrany punkt docelowy jest niedostępny... Co dalej z przesyłką? Nr przesyłki A002DA2T35
@mach-m5 wybrany punkt jest zamknięty, dlatego kurier nie mógł zostawić tam przesyłki. W tej sytuacji jutro podejmie kolejną próbę dostarczenia przesyłki.
A nie mogła być w takim wypadku paczka przekierowana do innego punktu? Obojętnieje... Nie ukrywam że jest mi ta przesyłka bardzo potrzebna i mam teraz duży kłopot...
@mach-m5 Przykro mi, ale nie ma możliwości przekierowania paczki do punktu.
Nie jestem również w stanie przewidzieć, w jakich godzinach kurier zjawi się z paczką.
A kurier nie ma możliwości kontaktu z właścicielem paczki?
???
Czyli rozumiem że jeśli np jutro dany punkt będzie nadal niedostępny to kurier bez żadnego kontaktu odeśle paczkę do nadawcy?
@mach-m5 Konsultuję tę sprawę z odpowiednim zespołem. 😉
@mach-m5 Nie martw się, paczka nie wróci do nadawcy. Allegro One DPD podejmuje 3 próby dostawy do punktu. Jeżeli to się nie uda, zadzwoni do Ciebie doradca i przekieruje paczkę na adres domowy. 🙂
Czyli zawartość paczki która jest mi potrzebna dzisiaj, że jeśli jutro(środa) nie uda się dostarczyć to będzie drugie podejście... W czwartek będzie trzecie podejście i jeśli to nie dojdzie do skutku to w piątek może dostanę paczkę do domu... Po prostu świetnie...
I chciałem jeszcze przekazać że byłem właśnie w punkcie który rzekomo był dzisiaj nie dostępny i otrzymałem informację, że od godziny 10 był normalnie otwarty a z informacji z allegro próba dostarczenia była o godzinie 14.44.40s to coś tu jest chyba nie tak...
@mach-m5 Poczekaj proszę jeszcze na kolejną próbę dostarczenia. Mogło być tak, że np. punkt miał w tym czasie przerwę.
No właśnie problem w tymże żadnej przerwy nie było jak napisałem powyżej