Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobic jeśli 19.01.2022 nadałam zwrot w paczkomacie allegro one, a w allegro widnieje jako nienadany? Czy mozna jakos to zweryfikowac?
@enka3w można podaj numer paczki @Allegro_One sprawdzą, czasem nie aktualizuje im statusów 😉
@enka3w Podaj mi proszę numer przesyłki, której dotyczy ta sytuacja.
ALE0000572CCE15 to jest numer paczki która przyszła do mnie. Według aplikacji zwrot nie został nadany więc nie otrzymał numeru.
@enka3w Jeśli w aplikacji zwrot nie dostał numeru to poproszę jeszcze numer zamówienia, którego dotyczy.
4d3c74b1-94e6-11ed-88d4-bba2878382f4
@enka3w Dziękuję, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sprawę Twojego zwrotu poproszę Cię jeszcze o numeru i adres automatu, dzień i jak najdokładniejszą godzinę, o której nadałaś tę przesyłkę.
19.01.2022 około 5 rano może za 5 może 5 po. Wysłałam wtedy 3 zwroty. Może pomoże numer przesyłki jednego z nich który dotarł już do sprzedającego: ALE000058F2A632.
@enka3w Bardzo dziękuję, sprawdzimy dokładnie sytuację Twojego zwrotu, ale szczegóły będę miała dla Ciebie najwcześniej po weekendzie.
Dzień dobry, mam podobny problem, klientka zgłosiła zwrot i dziś rozpoczęłą dyskusję, że nadal jest w nadaniu (minęło 7 dni). Sprawdziłam status i rzeczywiście utknęła po odbiorze od klienta w magazynie. Co w tej sytuacji? Numer zwrotu to A000HV1KO9.
Pozdrawiam.
Dzień dobry @BHProfessional! Przepraszamy za tę sytuację, wyjaśniamy to i wrócimy z informacjami!