Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie wybrania Allegro Pay Business uzyskuje: To konto nie zostało przez Ciebie uprawnione do dokonywania zakupów z Allegro Pay Business. Gdzie to mogę zrobić?
@ASKOM_Pulawy rozumiem, że na innych kontach już korzystasz z tej metody płatności? Czy konto, przy którym pojawia się ten błąd, jest zarejestrowane na dane tej samej firmy?
To jest moje jedyne konto. Przeszedłem już cały proces przyznawania limitu. Nie korzystałem z niego - nie miałem takiej potrzeby. Teraz chciałem skorzystać - nie mogę.
@ASKOM_Pulawy w tej sprawie koniecznie napisz do nas przez formularz kontaktowy.
Już to zrobiłem - ~tydzień temu - przypominam się cały czas.
Ostatnia odpowiedź:
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Przepraszam za to, że weryfikacja się wydłuża. Wrócę do Pana w następnej wiadomości, jak tylko coś się wyjaśni.
Pozostańmy w kontakcie, życzę miłego dnia 🙂
Pozdrawiam
// Patrycja Krasa
Zespół Allegro
... i tak już kolejny raz.
@ASKOM_Pulawy rozumiem, natomiast informacji o Allegro Pay Business tutaj nie udzielimy, ponieważ jest to usługa finansowa - proszę o cierpliwość.
Liczę tylko na wskazanie jak rozwiązać ten problem. Czekam już dość długo... Już się chyba wykazałem cierpliwością, a nie wygląda by ktokolwiek tym się zajął Zgłoszenia:
Przyjęliśmy zgłoszenie numer "51693769" ref:!00D240aE05.!500Ti0QniM1
Dokonałem 14.05.2025, 15:39 - Tydzień cierpliwości to aż nadto...