anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Pay Business nieaktywne.

MAMY ROZWIĄZANIE!
ASKOM_Pulawy
#7 Wielbiciel#

Przy próbie wybrania Allegro Pay Business uzyskuje: To konto nie zostało przez Ciebie uprawnione do dokonywania zakupów z Allegro Pay Business. Gdzie to mogę zrobić?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@ASKOM_Pulawy rozumiem, że na innych kontach już korzystasz z tej metody płatności? Czy konto, przy którym pojawia się ten błąd, jest zarejestrowane na dane tej samej firmy? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
ASKOM_Pulawy
#7 Wielbiciel#

To jest moje jedyne konto. Przeszedłem już cały proces przyznawania limitu. Nie korzystałem z niego - nie miałem takiej potrzeby. Teraz chciałem skorzystać - nie mogę.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@ASKOM_Pulawy w tej sprawie koniecznie napisz do nas przez formularz kontaktowy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
ASKOM_Pulawy
#7 Wielbiciel#

Już to zrobiłem - ~tydzień temu - przypominam się cały czas.

Ostatnia odpowiedź:

Dzień dobry,

dziękuję za wiadomość.

Przepraszam za to, że weryfikacja się wydłuża. Wrócę do Pana w następnej wiadomości, jak tylko coś się wyjaśni.

Pozostańmy w kontakcie, życzę miłego dnia 🙂

Pozdrawiam
// Patrycja Krasa
Zespół Allegro

... i tak już kolejny raz.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@ASKOM_Pulawy rozumiem, natomiast informacji o Allegro Pay Business tutaj nie udzielimy, ponieważ jest to usługa finansowa - proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
ASKOM_Pulawy
#7 Wielbiciel#

Liczę tylko na wskazanie jak rozwiązać ten problem. Czekam już dość długo... Już się chyba wykazałem cierpliwością, a nie wygląda by ktokolwiek tym się zajął Zgłoszenia: 

Przyjęliśmy zgłoszenie numer "51693769" ref:!00D240aE05.!500Ti0QniM1

Dokonałem 14.05.2025, 15:39 - Tydzień cierpliwości to aż nadto... 

oznacz moderatorów