Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamawiałem przesyłkę do allegro one box, otrzymałem informacje, że przesyłka oczekuje na wyznaczenie alternatywnego paczkomatu i chciałbym wiedzieć jak mam go wyznaczyć?
Numer przesyłki : A0007R6ZK1
@Client:59239090 wyznaczenie punktu alternatywnego było możliwe do wczoraj, do godz. 22. Ten czas minął, więc w tej sytuacji, żeby paczka nie czekała w magazynie przekierowaliśmy ją do najbliższego automatu przy wcześniej wybranym (z AL012WY1 na AL014WY1). Paczka do piątku czeka na Ciebie w urządzeniu:
Allegro One Box, zielony automat
AL014WX1
Rydygiera 13B
01-793 Warszawa
Przy przedszkolu
Otrzymałeś także od nas powiadomienie mailowe w tej sprawie.
@_HolaOla_ Dziękuję za odppowiedź. Nie otrzymałem wiadomosci o możliwości wyznaczenia punktu alternatywnego, po zalogowaniu do aplikacji widać dopiero, że paczka oczekuje na wyznaczenie punktu od wczoraj od godziny 22.28. Nie otrzymałem również potwierdzenia do którego paczkomatu paczka został przekierowana ani kodu odbioru (ani mailowo ani w aplikacji/na stornie allegro.pl). Proszę o przesłanie kodu odbioru mailowo/smsem. Będę wdzięczny za natychmiastową interwencję.
@Client:59239090 działałam w Twojej sprawie i dostałam potwierdzenie, że otrzymałeś od nas informację w formie powiadomienia push z aplikacji Allegro.
Twoja paczka jest przekierowana do automatu:
Allegro One Box
AL014WX1
Rydygiera 13B
01-793 Warszawa
Przy przedszkolu
Kod odbioru otrzymasz w aplikacji Allegro i na adres mailowy przypisany do konta gdy paczka zostanie doręczona do automatu.