Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pierwszy raz wybrałem opcję kurier Allegro One i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że paczka wraca do nadawcy bo adres błędny 🙂 używany od kilku lat. Nikt nie dzwonił a ja jak głupi czekałem. Ta usługa kurierska allegro One to jakaś usługa na niby czy to faktycznie działa ?
Może działa ale u Ciebie nie zadziałała. Nie korzystałem jeszcze bo za dużo tu się naczytałem....🤔
Kto czyta ,nie błądzi .
@wero81 przykro nam, jednak przesyłka nie może zostać doręczona, ponieważ podałeś niewłaściwy adres. W zamówieniu podano: "41-100 Gliwice", kod 41-100 jest obsługiwany w ramach Allegro One, dlatego udało się wygenerować etykietę. Natomiast dla tego adresu prawidłowy kod to 44-100 i ten nie jest obsługiwany przez Allegro One, dlatego przesyłka nie mogła być dostarczona.
Tak zauważyłem później, że od kilu lat mam błędny kod i co ciekawe na taki adres dostarczały paczki wszystkie firmy kurierskie oprócz Was 🙂
Ok błąd po mojej stronie ale to trochę bez sensu że paczka w ogóle wyruszyła do Katowic z Łodzi skoro nie wiedziała gdzie ma pojechać. Czyli wiedzieliście gdzie ma trafić ale na samym końcu nie udało się wydrukować etykiety 🙂 ?
Dobrze rozumiem, że nie wysyłacie do Gliwic ?
Co teraz mam zrobić by otrzymać paczkę?
@wero81 przesyłka powinna wrócić do sprzedającego - ustal bezpośrednio z Nim co zrobicie. Ja przyjął bym zwrot i poprosił Cię o ponowne zamówienie, abyś miał darmową wysyłkę. Jednak sprzedawca może Cię również poprosić o opłacenie przesyłki i ją Ci po prostu odeśle. Dogadajcie się. Wyjaśnij, że przez nieuwagę miałeś zły kod pocztowy i system tego nie obsłużył - tzn chciał, ale nie dał rady. Sprzedawca też człowiek - zrozumie 🙂
Wyjechała że pobłądzić! ale popraw ten adres, kod!