Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka miała być w paczkomacie wczoraj.Status się nie zmieniał od wczoraj.Napisałem na allegro do konsultanta.Pani obiecała,że odezwie się na emaila gdy dowie się co z moją przesyłką.Nie odezwała się.Dzisiaj status nagle zmienił się na w dostarczeniu.A potem gdy sprawdziłem na brak miejsca w maszynie.Oczywiście nie dostałem żadnej informacji o tym.Gdybym nie sprawdził to nikt by mnie nie powiadomił o tym,że nie otrzymam paczki.Status to nadal brak miejsca w maszynie.Paczka to numer AD01A5YJV3
Konsultanci zawsze tak piszą że będzie odpowiedź mejlowa a potem okazuje się że jej nie ma i nie będzie , nie trzeba wierzyć doradcom w to co piszą że dadzą odpowiedź
@karol27829 nasz pracownik interweniuje już w oddziale w sprawie Twojej przesyłki.
@Agent555 po raz drugi proszę Cię, abyś nie wprowadzał w błąd innych użytkowników.
Interweniuje od wczoraj i nic z tego nie wynika.Kolega wyżej ma rację bo nikt w żadnym emailu od ponad 24 godzin nie dał mi znać.
@karol27829 po tej wiadomości, wczoraj rozmawiałeś z naszym pracownikiem na czacie, a dziś czaty były 3, więc poproszę Cię o cierpliwość.
No od wczoraj zero informacji.Dzisiaj czekam już jakieś 1.5 godziny od ostatniego czatu i nic.Nie wygląda to jak interwencja tylko jak ruchy na zasadzie powiemy,że się tym zajmiemy a ty się odwal.
@karol27829 interweniujemy w oddziale odpowiedzialnym za Twoją paczkę, ale jest sobotni wieczór, więc proszę Cię o cierpliwość.
To tym bardziej powinni ruszyć cztery litery...a nie no za chwilę będzie wymówka,że już nie pracują a w niedziele mają wolne.Super ale moja paczka miała przyjść w piątek.
Chociaż dostałeś info "brak miejsca w maszynie", ja mam "pozostawiono awizo" (które chyba jest niewidzialne) kiedy paczka miała być w automacie. Nie wiem jakiego rodzaju boty to obsługują, ale wymagają konkretnego przeprogramowania.
Najgorsze jest to,że oni tym wszystkim zasłaniają niekompetencje systemu który nie wysłał mi wiadomości albo powiadomienia o tym,że maszyna jest pełna i niekompetencji kuriera który miał dwa orleny w których mógł zostawić paczkę a teraz wywiózł ją z powrotem do oddziału oddalonego o ponad 60km.Z logiką to nie ma za wiele wspólnego.W dodatku jeżeli pytanie o status przesyłki z wczoraj nazywają interwencją to boję się pomyśleć ile czasu zajmuję im standardowe zapytanie.Tydzień?Gołębiem wysyłają te pytania o status przesyłki czy jak?
Lisem pocztowym bez jednej nogi raczej 🤣 A ci ludzie nie są zatrudniani na podstawie umiejętności logicznego myślenia, także ten... Ja się dowiedziałam, że "prawdopodobnie maszyna jest pełna" to się pytam - co przeszkodziło kurierowi wysłać prawdziwe info i zostawić paczkę w najbliższym automacie? Ja wiem co. Lenistwo. Typa pewnie nawet w okolicy nie było tylko co za pech, że to wszystko jest do sprawdzenia. Kurcze mógł nawet zadzwonić, wyszłabym i uwolniła go od tego wstrętnego brzemienia paczki. Szkoda pieniędzy na to coś, jak im się nie chce pracować, to nie będę tego finansować. InPost albo nic, wrócę do biegania po sklepach ¯\_(ツ)_/¯
Allegro, powodzenia na dalszej drodze ku świetlanej przyszłości 😂
@karol27829 nic nie zrobisz, brak miejsca to brak miejsca, to nie InPost że przekierowują, nikt nie ma tyle miejsc w automatach co InPost, nawet zsumowane automaty One Box Orlen itp. 😄
Poczekaj z czasem dostaniesz paczkę, a dostawa jest przewidywana nie gwarantowana 😞