anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przesyłki w Allegro One BoX

Bomber023
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

w sobotę 14.03.2026 chciałem odebrać zamówioną paczkę  w paczkomacie Allegro One Box na ulicy Orkana 1, 36-020 Tyczyn. Po wpisaniu numeru telefonu i kodu odbioru. Skrytka się otworzyła ale wewnątrz nie było przesyłki. Proszę o pomoc i informację co mam dalej robić. Otworzyłem dyskusję z sprzedającym.  Numer przesyłki: A00416J220

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @Bomber023! Poprosiłam o zgłoszenie interwencji w tej sprawie, skontaktujemy się z Tobą e-mailowo, gdy otrzymamy informacje na jej temat od oddziału.  
Możesz zakończyć dysksuję ze sprzedającym, ponieważ to nie on może w tej sprawie pomóc. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Bomber023
#8 Zapaleniec

Dziękuję za informację. 

oznacz moderatorów

Bomber023
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

mają już Państwo jakieś informacje na temat zaginionej mojej przesyłki.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Dzień dobry @Bomber023! Tak, napisaliśmy do Ciebie w wiadomości e-mail (nr sprawy 59948144), przesyłka jest ponadgabarytowa i dlatego nie została dostarczona do automatu, ale możemy ją przekierować na Twój adres domowy, dlatego odpisz proszę na naszą wiadomość e-mail i podaj adres domowy. 

Monika
oznacz moderatorów

Bomber023
#8 Zapaleniec

Dostałem tylko  wiadomość o zwrocie przesyłki do nadawcy. Na tą wiadomość mam odpisać.?

Proszę przesyłkę dostarczyć na adres:
[edycja]

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Bomber023 wysłaliśmy do Ciebie wiadomość 16 marca o 12:20 w tej korespondencji nie pisaliśmy nic o zwrocie paczki do nadawcy. 
Przekazałam już Twój adres do zespołu Allegro Delivery, więc oni przekażą go do oddziału 🙂

Monika
oznacz moderatorów

Bomber023
#8 Zapaleniec

Rozumiem że mam czekać na przesyłkę w domu, czy jednak zostanie ona odesłana do nadawcy i mam się z nim dogadać w sprawie ponownej wysyłki.?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Bomber023 jeszcze potwierdzę, gdy otrzymam odpowiedź, ale raczej dostaniesz ją do domu 🙂 

Monika
oznacz moderatorów

Bomber023
#8 Zapaleniec

Dziękuję za informację. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Bomber023 bardzo mi przykro, ale otrzymałam infromację, że było już za późno na przekierowanie i przesyłka została zwrócona do nadawcy. W tej sytuacji muszę poprosić Cię o kontakt ze sprzedającym, żeby ustalić, czy ponownie nada przesyłkę, czy zwróci wpłatę za to zamówienie, a Ty kupisz ponownie ten przedmiot z dostawą kurierem. 

Monika
oznacz moderatorów