anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak przesyłki

exact1805
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, zamówiłam w piątek przesyłkę z allegro one box z dostawą na sobotę - tak było wskazane. Zależało mi na czasie. Dziś jest poniedziałek i przesyłki nadal nie ma, choć jedna z przesyłek od innego dostawcy one box jest już w skrytce.  Proszę o informację kiedy mogę się spodziewać przesyłki. Jutro jest święto i obawiam się, że  celowo jest to przeciągane przez kuriera.  Chce popierać allegro one box ale frma podwykonawcza jest do zmiany. To nie pierwszy taki przypadek ...

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

kostas11
#21 Demiurg#

@exact1805 to co wyświetlają jest przewidywana dostawa a nie gwarantowana a zgodnie z regulaminem mają 🙂

Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze);

________
Κώστας
oznacz moderatorów

exact1805
#8 Zapaleniec#

jak widać rekalmowane allegro one box to jeden wielki bubel - podwykonawcy wybrani do dostarczania do bani ! Jakoś w Inpost mi się nie zdarzyły takie opóźnenia ... ostatni raz wybieram to

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Do bani, uczą się ale słabo im to idzie, narzucają swoją usługę a teraz jeszcze obajtek zacznie swoją "udoskonalać", kto wygra?

oznacz moderatorów

exact1805
#8 Zapaleniec#

brak słów ... odechciewa się wszystkiego ...😪

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@exact1805 to co Cię pokusiło, przecież wybierając paczkomat w smarcie był by na 99,9 % w sobotę, nigdy mi się nie zdarzyło żeby nie dotarł 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

exact1805
#8 Zapaleniec#

Mam chore biodro a paczkomat allegro one jest najbliżej - to mnie podkusiło... Ni zależało mi na przesyłce w sobotę - co ciekawe nie  ma jej do dzisiaj ... 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Na jak nie zalezy ci ogolnie na czasie @exact1805 to zwykle utkniecie paczki to im odkrecenie zajmuje tydzien, jak im paczke wetnie na amen to od 2 tygodni do nieskonczonosci. Reklamacje zlozyles na usluge do allegro z przedstawieniem roszczenia?

oznacz moderatorów

exact1805
#8 Zapaleniec#

Kupiłam raz jeszcze - jutro będzie u mnie a tamta niech się udławią - nie odbiorę jak w końcu ktoś to raczy dostarczyć. Niech woża sobie w tą i spowrotem ...  Jak nie przyjdzie  do 3 dni roboczych złoze reklamację. Na szczęście paczka o niewielkiej wartości ...  

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@exact1805 nie pierwszy jakoś tak będzie 1254234167 zgłoszenie z tego miesiąca
@mdrogeria ty tam ostatnio liczyłeś było **piiip**ylion do 2 czy już do 3 wyjaśnionych?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@az1rael pogubiłem się w pierwszej , a druga dalej 2

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@mdrogeria na 👍 również powinno być, że jest darmowa możliwość przedłużenia odbioru paczki 😆

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:44052296 do udogodnienie jest pod numerem 2

oznacz moderatorów