Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zamówiłam w piątek przesyłkę z allegro one box z dostawą na sobotę - tak było wskazane. Zależało mi na czasie. Dziś jest poniedziałek i przesyłki nadal nie ma, choć jedna z przesyłek od innego dostawcy one box jest już w skrytce. Proszę o informację kiedy mogę się spodziewać przesyłki. Jutro jest święto i obawiam się, że celowo jest to przeciągane przez kuriera. Chce popierać allegro one box ale frma podwykonawcza jest do zmiany. To nie pierwszy taki przypadek ...
@exact1805 to co wyświetlają jest przewidywana dostawa a nie gwarantowana a zgodnie z regulaminem mają 🙂
Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze);
jak widać rekalmowane allegro one box to jeden wielki bubel - podwykonawcy wybrani do dostarczania do bani ! Jakoś w Inpost mi się nie zdarzyły takie opóźnenia ... ostatni raz wybieram to
Do bani, uczą się ale słabo im to idzie, narzucają swoją usługę a teraz jeszcze obajtek zacznie swoją "udoskonalać", kto wygra?
brak słów ... odechciewa się wszystkiego ...😪
@exact1805 to co Cię pokusiło, przecież wybierając paczkomat w smarcie był by na 99,9 % w sobotę, nigdy mi się nie zdarzyło żeby nie dotarł 🙂
Mam chore biodro a paczkomat allegro one jest najbliżej - to mnie podkusiło... Ni zależało mi na przesyłce w sobotę - co ciekawe nie ma jej do dzisiaj ...
Na jak nie zalezy ci ogolnie na czasie @exact1805 to zwykle utkniecie paczki to im odkrecenie zajmuje tydzien, jak im paczke wetnie na amen to od 2 tygodni do nieskonczonosci. Reklamacje zlozyles na usluge do allegro z przedstawieniem roszczenia?
Kupiłam raz jeszcze - jutro będzie u mnie a tamta niech się udławią - nie odbiorę jak w końcu ktoś to raczy dostarczyć. Niech woża sobie w tą i spowrotem ... Jak nie przyjdzie do 3 dni roboczych złoze reklamację. Na szczęście paczka o niewielkiej wartości ...
@exact1805 nie pierwszy jakoś tak będzie 1254234167 zgłoszenie z tego miesiąca
@mdrogeria ty tam ostatnio liczyłeś było **piiip**ylion do 2 czy już do 3 wyjaśnionych?
@az1rael pogubiłem się w pierwszej , a druga dalej 2
@mdrogeria na 👍 również powinno być, że jest darmowa możliwość przedłużenia odbioru paczki 😆
@Client:44052296 do udogodnienie jest pod numerem 2