anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chciałabym otrzymać numer UPS dla przesyłki Allegro One: ALE000074E52B28

sisters2005a
#7 Wielbiciel#

Mam problem ze zwrotem.  Sprzedający twierdzi iż zwrotu nie otrzymał, ja widzę że zwrot u sprzedającego w trakcie weryfikacji.  Po dwudniowych poszukiwaniach powiązanego tematu..Chciałbym otrzymać numer UPS dla przesyłki Allegro One: ALE000021875620. 

Pilnie proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@sisters2005a Cześć. Numer UPS to 1Z83354F6824244858. Z naszego trackingu wynika, że paczka została doręczona 27 lipca 2022  

oznacz moderatorów

sisters2005a
#7 Wielbiciel#

Przepraszam bardzo zły numer wkleiłam..

Poprawny numer to ALE000074E52B28

oznacz moderatorów

sisters2005a
#7 Wielbiciel#

Chciałabym otrzymać numer UPS dla przesyłki Allegro One: ALE000074E52B28

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@sisters2005a Numer UPS dla tej paczki to 1Z83354F9150686252. Skontaktujemy się z UPS w tej sprawie. 

oznacz moderatorów

sisters2005a
#7 Wielbiciel#

Mam problem ze zwrotem, sprzedawca w dyskusji otwartej wypowiada się cały czas że towar nie dotarł.. mogę dołączył skriny.  Raz zwrot do mnie wrócił.  Drugim razem nie... 

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

nie wiem co widzisz i gdzie, ale tu wygląda, że paczka rzeczywiście nie wróciła do sprzedającego tylko leży w Access Point UPS.

oznacz moderatorów

sisters2005a
#7 Wielbiciel#

Sprzedający tak jakby nie chciał odebrać paczki. Cała dyskusja jest dziwna. Poprosiłam o pomoc allegro,  aby włączyło się do dyskusji. Allegro pomoc przy pierwszej próbie zwrotu weryfikowało adres sprzedawcy, który był do niedawna na stronie pod zakładka zwroty, sprzedający twierdził za nie aktualne ale ws ystkie zwroty mimo iż zły adres wracają.  Dziś też to potwierdza i twierdzi uparcie ze narazie pieniążków nie odda bo towar nie dotarł. A towarvsobie leży gdzieś w punkcie bo może pod adresem nikt nie odbiera. Pierwsza taka sytuacja mi się zdarza. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@sisters2005a Wypowiedzieliśmy się już w dyskusji. 

oznacz moderatorów