anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co mam zrobić, gdy odebrałam z paczkomatu cudzą przesyłę?

JB-allegro
#7 Wielbiciel#

Z paczkomatu w Łodzi przy ul. Lermontowa 10A odebrałam przesyłkę która najwyraźniej została zamieniona z moją. Jak mam odzyskać swój towar i zwrócić cudzy.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@JB-allegro napisać do allegro, podać dane paczki i poczekać 30 dni na odpowiedź reklamacyjną 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@JB-allegro jeżeli jest to przesyłka Allegro One zadzwoń na naszą linię: 616 306 886. Doradca pomoże w sprawie błędnej przesyłki. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

JB-allegro
#7 Wielbiciel#

Cudzą paczkę , zgodnie ze wskazówkami, oddałam do paczkomatu. Nadal czekam na swoją przesyłkę.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@JB-allegro dziękujemy! Jeśli będziesz potrzebowała wsparcia do swojej przesyłki daj znać - pomożemy!

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

JB-allegro
#7 Wielbiciel#

Podobno analizowane są nagrania z paczkomatu aby sprawdzić kto odebrał moja przesyłkę. Niecierpliwie czekam na informację.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@JB-allegro sprawdziłem i potwierdzam - badamy temat. Proszę o cierpliwość, odpowiedni zespół wróci do Ciebie mailowo.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

JB-allegro
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, jak Allegro zamierza rozwiązać sprawę zagubionej mojej przesyłki? Zamówienie nr 48785790-1479-11f0-8a8d-2da6234dacdc z 08. 04. 2025 od Leggins Power. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @JB-allegro! Bardzo przepraszam, że jeszcze nie otrzymałaś odpowiedzi w tej sprawie. Poprosiłam o jak najszybszą weryfikację i kontakt z Tobą w korespondencji e-mail (nr sprawy 50827581). 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#14 Krzewiciel#

@JB-allegro spokojnie dopiero 7 dni minęło 😛 

oznacz moderatorów

MikroLITY
#14 Krzewiciel#

@JB-allegro 

Kupujący odebrał nie swoją paczkę i Allegro kazało czekać 30 dni - bo po takim czasie uznaje przesyłkę za zaginioną. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie szybciej.

oznacz moderatorów