Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, od paru tygodni wszystkie moje paczki do automatu AL041WJ1 są przekierowywane tymczasowo do AL014WJ1. Co się dzieje? Czy to pomyłka (numery są bardzo podobne) czy przepełnienie docelowego automatu? Odbieram to jako drastyczny spadek jakości usług, co mnie mocno zniechęca do tej opcji dostawy, bo muszę specjalnie jechać po paczkę samochodem, albo czekać kolejne 2-3 dni na przekierowanie spowrotem do docelowego paczkomatu.
Dzień dobry! @michauzo sprawdziliśmy te przesyłki i sam automat, nie ma awarii. Jest popularnym automatem i zdarza się, że nie ma w nim miejsca, wtedy przesyłki są przekierowywane na ul. Stalową.
Jasne, tylko wcześniej ani razu mi się to nie przytrafiło. Dziwi mnie nagły skok, że nigdy nie było problemu, a od pewnego momentu cały czas jest problem (przynajmniej z mojej perspektywy). Proponuję rozszerzenie tego automatu lub dodanie innego w okolicy. Albo przekierowywanie do pobliskiego punktu odbioru. Uważam, że jest to spory problem w tym miejscu
@michauzo zgłosiłam to do zespołu Delivery, więc będziemy mieć na uwadze tę okolicę.
Dzięki za zgłoszenie!