Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Nie odebrałam przesyłki z allegro one punkt, w ostatni dzień z możliwością odbioru zgłosiłam zwrot. Chciałabym się dowiedzieć czy przesyłka została zwrócona w punkcie czy muszę jeśli to możliwe podejść do punktu, odebrać paczkę i dopiero sama wygenerować etykietę i wysłać przesyłkę.
numer przesyłki
A000YGBM28
@Client:46214260 sprawdzę, na jakim etapie znajduje się ta przesyłka i dam Ci znać, jak dalej postępować. Proszę o chwilę cierpliwości.
@Client:46214260 Ale o co? zgłosiłaś zwrot a więc wraca do sprzedającego, odbiór może spowodować komplikacje, chyba że ich chcesz.
Pytam o odebranie ponieważ sprawdzając szczegóły zwrotu wyświetla się, że zwrot jest zgłoszony (19 sierpnia godz 14:05 a odbiór był możliwy tego samego dnia do godz 11:11) i aby odesłać paczkę do 2 września oraz wyświetla się aby wybrać opcję zwrotu. Więc przez to nie wiem czy przesyłka faktycznie została automatycznie przekazana do zwrotu czy jednak nadal pozostaje w punkcie odbioru.
Jak nieodebrałeś przesyłki z punktu, to zostanie ona zwrócona do nadawcy z adnotacją "nie podjeto w terminie", po upływie terminu przechowywania. Termin do kiedy przesyłka oczekuje na odbiór podany masz w SMS-ie i mailu.
@Client:46214260 w tej sprawie nie musisz już nic robić, aby paczka wróciła do sprzedającego. Kurier sam ją do niego dostarczy. Paczka pozostaje 6 dni po przeterminowaniu w punkcie, dlatego napisaliśmy do sprzedającego wiadomość, aby przyspieszyć zwrot.
Bardzo dziękuję za odpowiedź i pomoc. Byłam pewna, że paczka w punkcie po nieodebraniu zostaje nie dłużej niż 3 dni.