Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Witam,
Proszę o przedłużenie odbioru paczki ALE0000A701A225
O jeden dzień
Pozdrawiam,
@Client:70807033 Czas został wydłużony do 22.06 do godziny 20:00.
Proszę o przedluzenie czasu odbioru paczki ALE0000A7DCADBA do jutra do godziny conajmniej 18. Dziękuję.
@Seksta1 proszę, odbiór przedłużony zgodnie z Twoim życzeniem 🙂
Dzien dobry, czy moge poprosic o przedluzenie odbioru: ALE0000A7B4B87C dziekuje
@djablatko proszę! Przesyłka poczeka na odbiór do jutra do końca dnia.
Czy można przedłużyć odbiór paczki z allegro one box? Na Syrokomli 19A,Warszawa.
Żadnej odpowiedzi?? Hallo, coś źle zrobiłam? 😞
Dzięki za kompletne olanie pytania. Po co opcja, która nie ma aplikacji, i nie mozna zaczerpnąć informacji?? Nigdy więcej w niej nie kupię. Musiałam chora, z gorączką zwlec się i poczłapaĆ po tę przesyłkę. Rzecz niepojeta w genialnym IN POSCIE. 😞
@justykob1 przykro nam, że musiałaś iść po przesyłkę kiedy jesteś chora 😞 Na przyszłość podaj proszę od razu numer przesyłki, której odbiór chcesz przedłużyć i musimy prosić o trochę cierpliwości. Nie jesteśmy dostępni tutaj 24h na dobę, ale na pewno otrzymałabyś odpowiedź.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam .
Czy jest możliwość przedłużenia czasu na odbiór przesyłki Allegro One Box o 24h? ALE0000A7A1DFB4 . Odbiór mam dzisiaj do 10:47.
@romloc sprawdziliśmy, że termin odbioru został już zmieniony i przesyłka będzie czekać na odbiór do jutra do 22:00.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A000AJUVF7 o 48h, do niedzieli 30.12.2023. Z góry dziekuje
@ToxiT Proszę bardzo, gotowe!
Chciałabym przedłużyć termin odbioru paczki. Jak to zrobić?
@Client:76741857 podaj proszę numer przesyłki, której odbiór ma zostać przedłużony oraz do kiedy.
Dzień dobry, potrzebuję przedłużyć możliwość odbioru paczki allegro box o 24h, jest to możliwe? W przeciwnym wypadku zdążę odebrać : ( Nr przesyłki ALE0000A7B8E43C
Pozdrawiam
SS
Dzień dobry @TripleES! Bardzo proszę, przesyłka poczeka na odbiór do jutra do 22:00.
Poprosze o numer śledzenia dla przesyłki ALE00009CBD958A
@zakupykwiecien numer przesyłki, który podałeś jest numerem do śledzenia. Z informacji w systemie wynika, że przesyłka została odebrana 6 czerwca 2023 o 13:00.