Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@woedbeanna Przedłużyłam czas na odebranie paczek dla: A001M7FZN3 oraz A001MDMEE9 - do 12 lutego, do godziny 10:37.
Przykro mi, jednak po paczkę A001MEF3T2 - został już zlecony odbiór przez kuriera i nie będzie możliwości przedłużenia czasu na jej odebranie.
@reniaas Przedłużyłam czas na odbiór do końca dnia:)
Dziękuję
Prosze o przedluzenie paczki
A001MEH484
bardzo dziekuje
@-vanilia- Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 48 godzin. 😊
Prosze o przedluzenie paczki
A001ME5L35
Z góry bardzo dziekuję
@-vanilia- Proszę, gotowe! Paczkę możesz odebrać do 12 lutego, do godziny 11:29. 😊
Ogromna prosba o przedluzenie paczki, za chwile konczy sie termin odbioru 😞
A001ME5L35
bardzo dziekuje
Dzień dobry,
Proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki
A001M9JU95
A001MAZ4Q6
Nie zdążyłam odebrać a widze ze przedmiot jest jeszcze w paczkomacie.
@Client:54139557 Przykro mi, ale nie mam możliwości przedłużenia czasu na odbiór Twoich paczek. Widzę, że został już zlecony dla nich, odbiór przez kuriera.
Witam. Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki A001MD5AF3 o 24 godziny.i
Dziękuję
@valdikrkm2 Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki, zgodnie z Twoją prośbą. 😊
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki do wtorku tj 11.01 do godz 12:00? 🙏
Nr przesylki A001M6LEH0
@Client:39184433 Proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry, przepraszam że w wątku (nie umiem zrobić niezależnej odpowiedzi) - czy mogę prosić o przedłużenie przesyłki dziś do końca dnia? Nr przesyłki A001MGPU82
Jeżeli nie jest to możliwe, czy dobrze rozumiem, że można ją zgarnąć z maszyny dopóki nie przechwyci jej kurier?
@Biedronella Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie paczki o 24 godziny. 😊
Najpiękniej dziękuję! Miłego dnia!
Dzień dobry, Proszę o przedluzenie odbioru paczki A001MD12Q3 o dobę.
@ANT-work Proszę, gotowe! 😊