Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie bo zamówiłem wczoraj prezent i paczka została nadana o 11:00 dzisiaj (27 grudnia). Paczka jeszcze nie została odebrana przez kuriera (jest 19:08, tego samego dnia) i czy jest szansa, że ta paczka przyjdzie w tym tygodniu (jest środa), przed 31 grudnia (niedziela)?
@ARTS111 jaki przewoźnik ?
Allegro One, czyli chyba UPS
@ARTS111 Wybrałeś najgorszego przewoźnika i nikt nie będzie wróżył z fusów czy dojdzie.
@LEW433 chyba już zmeczony jestem . Skąd wiesz jaki to przewoźnik ? 'Wybrałeś najgorszego przewoźnika"
😂
Smutno. Jakbym wiedział to bym wybrał InPost
InPostem przesyłkę włożona do paczkomatu około 11-tej miałbyś jutro przed południem do odbioru a tak może będzie a może nie.
Nie ma najgorzej, nie ma co straszyć - nadaje trochę paczek OneBoxem i niechce mi się sprawdzać ale 95% są na czas w ostatnich miesiącach nie miałem żadnych sygnałów o opóźnieniu. A przed świętami nawet 99,9% dochodziło do klientów na czas, a Inpost tylko 97% zdarzyły się paczki co szły 3 dni robocze (18.12 nadana - 21.12 w paczkomacie w przeciwieństwie do UPS). Nomen omen wszystkie paczki Pocztexem nadane w środę 20.12 dotarł do klientów 21.12 nawet te do żabek na drugim końcu Polski.