anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy paczka dotrze przed 31 grudnia?

ARTS111
#7 Wielbiciel#

Mam pytanie bo zamówiłem wczoraj prezent i paczka została nadana o 11:00 dzisiaj (27 grudnia). Paczka jeszcze nie została odebrana przez kuriera (jest 19:08, tego samego dnia) i czy jest szansa, że ta paczka przyjdzie w tym tygodniu (jest środa), przed 31 grudnia (niedziela)?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

_Likos_
#21 Demiurg#

@ARTS111  jaki przewoźnik ?

oznacz moderatorów

ARTS111
#7 Wielbiciel#

Allegro One, czyli chyba UPS

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ARTS111 Wybrałeś najgorszego przewoźnika i nikt nie będzie wróżył z fusów czy dojdzie.

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@LEW433  chyba już zmeczony jestem . Skąd wiesz jaki to przewoźnik ? 'Wybrałeś najgorszego przewoźnika"

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

😂

oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@LEW433  sorki . Nie wczytało mi jeszcze odpowiedzi 🙂 teraz już widze

@ARTS111  co do ONE nie miałbym pewności. Nam przy wysyłce 22 pokazywało doręczenie ONE na 28,12.   W zamówieniu powinien być przewidywany termin wysyłki oraz doręczenia. Niemniej w przypadku ONE bywa sporo problemów

oznacz moderatorów

ARTS111
#7 Wielbiciel#

Smutno. Jakbym wiedział to bym wybrał InPost

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

InPostem przesyłkę włożona do paczkomatu około 11-tej miałbyś jutro przed południem do odbioru a tak może będzie a może nie.

oznacz moderatorów

FenomenoVero
#11 Animator#

Nie ma najgorzej, nie ma co straszyć - nadaje trochę paczek OneBoxem i niechce mi się sprawdzać ale  95% są na czas w ostatnich miesiącach nie miałem żadnych sygnałów o opóźnieniu. A przed świętami nawet 99,9% dochodziło do klientów na czas, a Inpost tylko 97% zdarzyły się paczki co szły 3 dni robocze (18.12 nadana - 21.12 w paczkomacie w przeciwieństwie do UPS). Nomen omen wszystkie paczki Pocztexem nadane w środę 20.12 dotarł do klientów 21.12 nawet te do żabek na drugim końcu Polski.

oznacz moderatorów