anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dedykcja

kasiho
#7 Wielbiciel#

Jestem niezmiernie ciekawa jak wygląda dedykacja drzew podczas sadzenia, czy mogę podjechać i znaleźć swoje drzewo z dedykacja, jest w formie jakieś tabliczki czy to tylko info na allegro która zostanie widoczna online?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg#

@kasiho a nie lepiej przeczytać w regulaminie 😄

1. Uprawniony Uczestnik Promocji może w terminie 30 dni od dnia powiadomienia przez Allegro o nasadzeniu przekazać Allegro dedykację do posadzonego drzewa (dalej jako „Dedykacja”). Dedykacja dostępna będzie w Koncie Uprawnionego Uczestnika Promocji w Serwisie Allegro lub na dedykowanej stronie internetowej dostępnej pod wskazanym przez Organizatora adresem. Przekazanie Dedykacji nastąpi przez formularz na wskazanej stronie.

A to najlepsze 😄

1. Z chwilą przekazania Allegro Dedykacji Uprawniony Uczestnik Promocji udzieli Allegro licencji niewyłącznej upoważniającej Allegro do nieodpłatnego, nieograniczonego w czasie i terytorialnie korzystania z majątkowych praw autorskich
________
Κώστας
oznacz moderatorów

kasiho
#7 Wielbiciel#

Regulamin jest zbyt obszerny 😉 a dzięki takim jak Ty mam gotową odpowiedź.😊 Dzięki za info

pkt. z prawami majątkowymi zaskakuje, a z drugiej strony czego innego można się spodziewać.

Moje paczki, "moje" drzewo ich prawa 😂

oznacz moderatorów