Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
... oj brzydko...
W ciągu ostatniego roku drugi raz zdarzyło mi się, że gdy poszedłem po odbiór paczki z automatu Allegro, ten był nieczynny. Za pierwszym razem serwisant coś grzebał w komputerze, a dziś pucował boxy.
Odbiór paczek niemożliwy. (Póki co nie ma jeszcze ustawowego obowiązku do posiadania i noszenia ze sobą smartfona. A jak chcecie żebym odbierał z aplikacji, to mi zafundujcie odpowiedni sprzęt do niej.)
Termin odbioru przeszedł, a Szanowne Allegro nawet nie raczyło go wydłużyć, choć to z JEGO WINY nie mogłem odebrać paczki w terminie.
Dlaczego nie ma automatycznych powiadomień, że paczkomat, w którym jest moja paczka jest chwilowo niedostępny? Spamować ofertami podobnymi do tego, co oglądałem jakoś potraficie, ale powiadomić o tym, co jest NAPRAWDĘ WAŻNE, to już przekracza wasze możliwości?? Żenada.
Jakoś z paczkomatami InPost czy Orlenu nie mam takich problemów, choć korzystam z nich w większym stopniu niż z tych z Allegro i w naprawdę różnych porach.
To chyba moja ostatnia paczka odbierana z waszego paczkomatu. Nie mam czasu na zabawy w paczkomat czynny/nieczynny.
I przestrzegam czytających: jeśli do tej pory to się Wam nie zdarzyło, to nie ma gwarancji, że któregoś dnia i Wy nie odejdziecie z kwitkiem od paczkomatu Allegro. Może lepiej postawić na sprawdzone opcje dostawy?
Piotr,
No mnie też to wkurza. Wysyłam dzieciaki. Normalnie robią zdjęcie kodu QR i lecą z tym odebrać. A w delivery nie ma takiej opcji... Pewnie każda osoba z 4-rech w rodzinie ma mieć swoja apkę do tego samego konta, żeby paczki odbierać? Chm tylko to zdaje się niezgodne z regulaminem samego Allegro...
A z QR też pewnie byś odebrał.
Nie sądzę aby QR działał, bo cały front był rozbebeszony. Tylko bezprzewodowo.
Kurła. Jak poszedłem po paczkę świeciło Słońce. Teraz pada deszcz. Czy Allegro zapewni parasol?
W zasadzie to powinni na swój koszt dostarczyć ją do mnie do domu. Ja dołożyłem staranności w odbiorze. A oni są tylko od zbierania kasy?
P.
Dobrze, że za darmo można przedłużyć pobyt paczki w automacie 😉 są + i -
Ostatnio dwa razy prosiłem o przedłużenie jednej paczki i zostałem zignorowany. Przedłużono paczki, o których napisano poniżej/później od mojego wpisu, a mojej nie.
Więc proszę się tak nie cieszyć, bo kiedyś i Tobie nie przedłużą.
P.
@s146520 dziękuję za Twoją opinię i przepraszam za niedogodności, które napotkałeś podczas odbioru paczki z naszego Automatu. Rozumiem, jak frustrujące mogą być takie sytuacje.
Przykro mi, że nie otrzymałeś powiadomienia o niedostępności automatu paczkowego. Twoje uwagi są dla mnie cenne i przekaże je odpowiedniemu zespołowi, aby poprawić jakość naszych usług.
Doprecyzuj proszę gdzie kontaktowałeś się z prośbą o przedłużenie paczki i dostałeś odmowę?
Proszę:
Proszę znaleźć posty od s146520 w drugiej połowie strony.
Poniżej mojej prośby znajdzie Pan SWOJĄ odpowiedź na późniejsze posty i przedłużenie innemu użytkownikowi.
Oraz mój post do Pana, który został przez niego radośnie zignorowany.
Teraz Pan widzi??
Piotr.
@s146520 przedłużamy tutaj terminy odbioru mnóstwa przesyłek, więc jeśli do nas napisałeś a my tego nie zrobiliśmy mogę Cię jedynie za to bardzo przeprosić i zapewnić, że nie zignorowaliśmy Twojej prośby specjalnie.
W przyszłości, jeśli będziesz miał jakiekolwiek problemy z odbiorem, możesz skontaktować się z nami tutaj, ale także z naszą infolinią pod numerem telefonu: 616 306 886 (infolinia jest dostępna od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00 do 22:00), a także ogólny formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt. We wszystkich tych miejscach nasi pracownicy pomogą Ci rozwiązać wszelkie problemy związane z przesyłkami w ramach Allegro Delivery. Natomiast za brak przedłużenia terminu po zgłoszeniu tutaj na Allegro Gadane jeszcze raz bardzo Cię przepraszam.
Aha. Innymi słowy przedłużenie zależy od stanu psychofizycznego aktualnie dyżurującego moderatora. Czy raczy zauważyć naszą prośbę czy nie. Taka loteria.
W wątku, który pokazałem nie tylko moja prośba została zignorowana.
Chyba wolę zapłacić InPostowi niż zdawać się na czyjąś łaskę. Tam to działa zawsze.
Tyle w temacie "przedłużania czasu odbioru".
P.