anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego przesyłka została odebrana przez kuriera po kilku godzinach od dostarczenia do automatu?

SeccoRen
#7 Wielbiciel

Wczoraj nie miałem możliwości odebrania przesyłki A002JPYAP6, dzisiaj zauważyłem że status przesyłki cofnął się na "w drodze" i nie mam możliwości jej odebrania bo została odebrana przez kuriera.

Dlaczego po 7,5 godziny przesyłka została odebrana, przez kuriera i w jaki sposób mam ją teraz odebrać?
13 sie 2025, 08:11 - Przesyłka została wydana do doręczenia
13 sie 2025, 08:15 - Przesyłka została wydana do doręczenia
13 sie 2025, 11:59 - Przesyłka oczekuje na odbiór
13 sie 2025, 19:33 - Przesyłka została odebrana przez kuriera

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SeccoRen weryfikujemy już sprawę Twojej paczki, więc wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@SeccoRen działamy w sprawie Twojej paczki, ale dostałeś już od nas także wiadomość mailową. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@SeccoRen 

Jest jeszcze opcja, że to tylko błąd w systemie śledzenia. Sprawdzałeś fizycznie w OneBoxie czy da się odebrać?

oznacz moderatorów

SeccoRen
#7 Wielbiciel

Przeszła mi taka możliwość przez głowę, ale jeśli w aplikacji znikła mi opcja odebrania przesyłki, mimo tego, że mam na mailu kod odbioru, to nie mam zamiaru specjalnie się wybierać po paczkę żeby sprawdzić czy to tylko błąd systemu. Ale jutro będę w okolicy więc jeśli nie otrzymam odpowiedzi w mailu to sprawdzę czy tam jest.

oznacz moderatorów

SeccoRen
#7 Wielbiciel

Przesyłka była w oneboxie i byłem w stanie ją odebrać kodem odbioru, niedługo później status zmienił się na do odbioru z wydłużonym czasem do niedzieli, mimo tego że paczka już odebrana 🙂

oznacz moderatorów