Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór, zamówiłam produkty, które wg szacowanego czasu dostarczenia - miały dziś dotrzeć do punktu odbioru - Żabki. Dziś dostałam wiadomość, że moja przesyłka jest opóźniona i że szacowany czas odbioru to poniedziałek. Wobec tego, że jestem na wakacjach, a w poniedziałek będę już gdzie indziej - zrobiłam zwrot bez podania przyczyny. Jednak, nie mogę wybrać opcji zwrotu - i utworzyć kodu do zwrotu, ponieważ nie odbiorę tych produktów. Czy Allegro samo je zwróci? W opcjach był możliwy zwrot przed dostarczeniem zakupów.
@Client:42889173 paczka nieodebrana zwykle sama wraca ale czasem jest to równoznaczne z naliczeniem oplaty za powrót a tą ci sprzedawca odejmie od kwoty zwrotu. Z opcji zwrotu wybierasz że zwrócisz sama wtedy nie generuje się etykieta. Czasem zwrotu nie da się wykonać bo towar ma wyłączenie ustawowe ze zwrotów.
przy pewnych układach odjęcie się nie będzie opłacać, bo zwrot części kasy powoduje utratę zwrotu prowizji.
@Client:42889173 w przypadku przesyłki nr AD00U3NR16 żadna dodatkowa opłata za zwrot do nadawcy w przypadku nieodebrania paczki nie zostanie naliczona.
Więc tak, sami zwrócimy przesyłkę do nadawcy.