Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Jutro 26.11.2025 ma być dostarczona do mnie paczka nr AD02H25RDHV4LFHMN i chciałbym się dowiedzieć czy można zrobić doręczenie po godzinie 14:00? Po godzinie 14:00 będę na pewno w domu i można doręczyć paczkę o dowolnej godzinie.
@Markus9292 zapomnij, wszystko zależy od kuriera i jak jeździ po rejonie, dostaniesz telefon to zadzwonisz i się podpytasz 🙂
@Markus9292 dostawa na godzinę jest opcją dodatkowo płatną , ale na pewno nie dostępną dla przesyłek obsługiwanych prze allegro ., po numerze wychodzi mi ,że to DPD ,pewnie przekierują do pobliskiego pick-upu lub żaby
Dzięki za odpowiedź, Żaba też mi odpowiada 😉
@Markus9292 Masz na myśli zaczarowanego księcia czy bardziej przyziemne udka na talerzu ?🙄
Po pierwsze, to termin dostawy podany w ofercie, to tylko sugestia Allegro. Nie uwzględnia ona ani terminu wysyłki określonego przez sprzedawcę, ani regulaminowego terminu doręczenia określonego przez przewoźnika.
A w Allegro Delivery regulaminowy termin dostawy wynosi do trzech dni roboczych. Przesyłka została nadana 25 listopada, czyli przewoźnik powinien ją doręczyć do 28 listopada.
Termin przewidywany nie jest gwarantowany. W końcu przewidywać, nie znaczy gwarantować.