Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry odnośnie mojego pytania ja niestety już miałam kilka nie przyjemnych sytuacji z kurierem Allegro one.Kiedy piszę do Pana kuriera z zapytaniem o której godzinie mniej więcej będzie u mnie z paczką nigdy jeszcze nie odpisał przyjeżdża jak duch zostawia paczki byle gdzie i nie daje znaku że właśnie podjechał ostatnio przyjechał zostawil paczkę na schodach po czym odjechał i nie dał znaku że jest a mój mały jeszcze szczeniak był na polu i paczkę pogryzł na wiurki . Jeśli się bał go mógł zadzwonić powiedzieć....
Jak zostawił to jeszcze nie najgorzej. Sporo tu postów gdzie kurier przez 2 dni paczkę awizuje, bo nikogo w domu nie ma, a adresat siedzi cały czas w domu czekając na paczkę, bo do pracy lub na prezent potrzebna pilnie... xD
Chcesz mieć lepszego kuriera to niestety trzeba tu za niego zapłacić.
Oj szczerze nie mam dwóch kurierów na allegro Smart i zawsze dzwonią dzwonkiem lub dzwonią do mnie chyba tu chodzi po prostu o typ człowieka
JAKIŚ ???? .... no , delikatnie powiedziane
To znaczy ?
@Client:116485390 już miałam kilka nie przyjemnych sytuacji z kurierem Allegro one
To po co go wybierasz ??????
Dokładnie były 3 i nie nie wybieram go w Smart piszę często że po po dostarczy kurier po za tym nie jesteśmy na T
@Client:116485390 Nie pisałaś że to zakup Smart, tak tu allegro za Ciebie wybiera kuriera, a jak wiadomo zawsze będzie to ich dostawa, One kurier bo dobrowolnie mało kto to wybiera 🙂
Na forum jesteśmy na Ty, jak nie pasuje, usuń konto 😄
Wiem to. O