Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesyłki A002DA45H5, A002DDI4O9 i A002DDOPK5. Miały być najpóźniej we wtorek 8.07, dziś jest czwartek 10.07.
Z historii przesyłki wynika, że od wtorku paczki są w oddziale w moim mieście a mimo to nie mogą do mnie trafić.
Co mam zrobić, żeby w końcu do mnie dotarły?
@golanmac To są przesyłki Allegro One - jeszcze nie minęło 7 dni więc nie masz na co narzekać.
Ostatni raz korzystam z tego **piiip**a, z paczkomatami nigdy nie miałem problemu.
@golanmac każdy kto ma problem tak pisze ale niestety ... ilość pakowanych AO stale rośnie i może kiedyś allegro usunie InPost ze swojej oferty 😉
Ale ja nie ma problemu z AO. To co zamawiam na paczkomat przychodzi bez opóźnień. Ba, dwie przesyłki które zamówiłem później niż wymienione wyżej już do mnie dotarły.
Szkopuł w tym, że tym razem wybrałem "furgonetka Punt GSM" bo miało być dzień szybciej.
We wtorek przesyłka została przyjęta w Lublinie i trzeci dzień czekam na dostarczenie w obrębie miasta.
Co to w ogóle za badziewie ta furgonetka?
@golanmac ale punt nie ma nic do tego, do punku musi przywieźć Ci to Allegro One Box a że szukają w Lublinie kurierów to nie ma pewnie kto przywieźć do punktu furgonetka 🙂
@golanmac poprosiłam o interwencję w sprawie tych przesyłek. Na razie nic więcej nie możesz zrobić. Gdy tylko otrzymamy informacje na ich temat, dam znać.
@golanmac otrzymałam odpowiedź, że przesyłki powinny jeszcze dzisiaj zostać dostarczone do punktu.
Nie chcę być złośliwy ale jak wczoraj dzwoniła do was żona to usłyszała to samo.
@golanmac w takim razie przepraszam, że Twoja żona otrzymała mylącą informację.
Sprawdziłam i wszystkie trzy paczki, zgodnie z informacją ode mnie, zostały dzisiaj doręczone.