Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadawca mimo próśb wysłał paczkę, w wyniku zdarzenia losowego nie będzie mnie, kiedy mogę najpóźniej odebrać paczkę z Allegro One?
@jankastasinowska powinnać mieć informację do kiedy przesyłka jest do odebrania w szczegółach zakupu w tej zakładce. Jeśli chcesz możemy poprosić o przedłużenie odbioru, podaj proszę numer tej przesyłki oraz do kiedy potrzebne jest przedłużenie odbioru.
Potrzebowałbym przedłużenia odbioru do niedzieli 21.08.22, czy istnieje możliwość bezpłatnego przedłużenia do tego czasu?
@jankastasinowska przedłużenie będzie bezpłatne, podaj proszę numer tej przesyłki, dowiem się czy możemy przedłużyć odbiór aż do niedzieli.
Chodzi o paczkę nr ALE000025BB4CB8, dziękuję za ewentualną pomoc i pozdrawiam.
@jankastasinowska przesyłka nie została jeszcze dostarczona do automatu paczkowego, dlatego w tej chwili nie możemy przedłużyć odbioru.
Czy mogę poprosić Cię o wiadomość w tym wątku, gdy otrzymasz powiadomienie, że została umieszczona w automacie paczkowym?
Wtedy od razu poproszę o przedłużenie odbioru do niedzieli 🙂
Na drugi raz po prostu wstrzymaj się z zapłatą za tę paczkę zamiast prosić o wstrzymanie się z wysyłką. Obecnie sprzedawcą za takie przetrzymanie paczki obniżana jest punktacja konta, co skutkuje gorszym wyświetlaniem aukcji. Większość sprzedających prędzej anuluje taką aukcję niż poczeka z wysyłką i straci na dalszej sprzedaży. A allegro mówi, że to taki mały odsetek klientów, że nic z tym nie zrobią.... Temat był wielokrotnie wałkowany tu na forum.
Nie miałem potrzeby wstrzymywania się z płatnością, bo chodzi tu o wypadek losowy, dość przykry, który wyniknął dzisiaj, więc nie narzucaj się z wiadomością, która nic nie wnosi do dyskusji. EOB