Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak na stałe usunac dostarczanie paczek do One box? Paczkomat mam zdecydowanie dalej. Często zamawiam duże ilości karmy dla zwierząt. Więc nie dam rady donieść do domu. Ile razy bym nie zmieniała na swój paczkomat,to ciągle są paczki do odebrania w One.
@Client:59973297 nie ma możliwości wyłączenia danej dostawy. Są one udostępniane w ofercie przez sprzedającego. Jeżeli nie chcesz, aby przesyłka była doręczana do OneBox, wystarczy wybrać inną metodę dostawy z listy.
@Syrena_zT Są one udostępniane w ofercie przez sprzedającego.
Nie kłam bo Wy to na siłę włączacie bo inaczej nie będzie oznaczenia smart 😞
Tez tak.mysle. 1 zamówienie, kilka przesyłek. Jedne do mojego drugie one.
@kostas11 nie kłamię, program smart! nie jest obowiązkowy. Sprzedający udostępniają metody dostawy w ofercie, nie wyznaczamy ich odgórnie, bez możliwości zmiany.
Nie musi Pani nic sprawdzać. Wystarczy,że samo przeskakuje. Miałam ustawiony swój paczkomat, więc po cholere system zmienia? Będę chciala zmienić na inny to tak zrobię. Zamówiłam na pewniaka, bo dokonałam zmian, ale nie. Odbiór paczkomat ONE. Jak mam ustawiony inpost,to niech tak zostanie. Będę chciała ONE to sama zmienię.
@Client:59973297 musisz przy zamawianiu, pilnować i zmieniać bo allegro samo podmienia w koszyku 😞 Mi za to co jakiś czas wciskają Orlen 😞
Pilnuje. Zamawiajac widzę swój paczkomat , a odbiór One.
@Client:59973297 podaj proszę numer zamówienia w którym wskazałaś odbiór w paczkomacie InPost a paczka została doręczona do OneBox. Sprawdzę to.
Ile razy bym nie zmieniała, na pewniaka zamawiam do swojego paczkomatu. To i tak co któraś przesyłka idzie na one. Na święta 5 paczek z 8 w moim a te ciężkie w one. Więc jak to możliwe? Nie chce tego paczkomatu
Mam dokładnie ten sam problem. Moderatorki myślą że system działa dobrze i uj nam w tyłek. W ogóle nie przyjmują do wiadomości że system może popełniać błąd. Jedyne rozwiązanie chyba to w ramach protestu przestać odbierać takie paczki. Jak sprzedawcy zaczną na tym tracić to przestaną udostępniać allegro smietnik box
@bombelman313 to nie jest błąd, tylko celowe działanie