Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zamowiłem przesyłke w ktorej znajduja sie potrzebne mi srodki czystosci. Zamowienie miało dotrzeć na wczoraj do 22, jednak kurier standardowo "nie zastał mnie w domu", chociaż byłem. Problem jest taki, ze dzis jest swieto a potrzebuje tych srodkow zebym mogl w koncu normalnie korzystać z łazienki - dosłownie sasiad z gory sie do tego przyczynił. Co mam teraz do cholery zrobic?
Niestety na ten moment raczej nie pozostaje Ci nic jak poczekać do najbliższego dnia roboczego.
(ewentualnie zagadać z sąsiadem żeby pomógł jeśli to jego wina, że łazienka jest niezdatna do użytku)
Ważne jest też to czy wykupiłeś dostawę na konkretny dzień i do konkretnej godziny? Allegro często wprowadza w błąd pokazując przewidywane terminy dostaw - one nigdy nie są gwarantowane.
Firmy kurierskie w standardowej ofercie mają czas na doręczenie przesyłki 2-3 dni robocze. Oczywiście ogromna większość jest doręczana następnego dnia po nadaniu ale zawsze zostaje jakiś mały % paczek których dostarczyć się nie uda.
@Client:78365339 Firmy kurierskie nie pracują 11, 12 i 13 listopada. Musisz czekać do poniedziałku.
Wg zasad to sprzedajacy odpowiada za towar do czasu doręczenia! rozumiem że mógł nie zawinić ale powinien zadziałać. 😁 Teraz w święta nic nie zrobisz, a WC nie działa rozumiem.🌲
@LEW433 świetnie to ująłeś „Wg zasad to sprzedajacy odpowiada za towar do czasu doręczenia”. Za towar, nie za dostawę.
@LEW433 A co rozumiewsz pod słowami "ale powinien zadziałać" A niby skąd sprzedający miał wiedzieć, że kurier " nie zastał odbiorcy". Może sam miał mu podrzucić do domu? Jak kupujący wiedział (a wiedział już), że kurier nie dojedzie to powinien interweniować od razu w firmie kurierskiej > a nie następnego "płakać" na forum AG > ojej 3 dni świąt, jak się skontaktować z kurierem? > pewnie jeszcze wczoraj zdążyłby do sklepu kupić te środki.