Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym wyłączyć opcje dostawy allegro One, nigdy w życiu nie skorzystałem z tego z własnej woli.
A teraz to już przeszliście sami siebie.
Zamówiłem dwie paczki, od dwoch sprzedawcow, na pierwszej zauwazyłem, że mi zmieniło paczkomat inpost wiec poprawiłęm. Totalnie nie zauważyłem, że mi wybraliście ("Zaproponowaliscie") na drugiej zamiast inpost (którego tylko używam) beznadziejne Allegro One.
Paczka zamówiona w środe wieczorem, dostawa na piątek!
Jest piątek, jade odebrac paczki z paczkomatu o 10 bo juz przyszly - o niespodzianka, drugiej paczki nie ma bo bedzie w allegro [edycja], "dzisiaj".
Byłem o 18 pewny ze juz dawno przyszla - wydana do doreczenia (OD RANA) - dostawa "dzisiaj".
Pisze to piatek 23:57 "Przewidywana dostawa w punkcie: pt. 22 sie".
Nigdy wiecej nie uzyje waszych [edycja], raz ze zawsze paczka jest spózniona, dwa nie mam w okolicy blisko waszego[edycja],.
Każdemu kogo znam bede odradzał wasza beznadziejna usługę, a waszymi praktykami o nie uczciwej konkurencji mam nadzieje ze zajmie sie UOKIK.
I prosze mi nie tłumaczyć ze wybieracie najszybsza forme wysyłki, bo przez was cos co miałem miec na wczoraj, bede miec pewnie na poniedziałek.
@hankus321 nie da się dostajesz w smarcie losowanko w tym ten badziew żeby allegro miało tanio pod pretekstem byś ty miał szybko