Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po raz kolejny przesyłka, która miała być dostarczona do mnie 7 marca nie została nawet odebrana przez kuriera. Bardzo mi zależy na czasie. To moje kolejne NEGATYWNE doświadczenie z kurierami Allegro One.
@arachna to po co ich wybierasz, są inni przewoźnicy 😄
ps. zapomniałem że to allegro wybiera teraz kuriera a że wybór zawsze pada na ich kuriera to cierpią kupujący 😄
@kostas11 Ciekawi mnie, w jakim czasie po dołączeniu DHL do Not Delivery zaczną automatycznie przydzielać punkty odbioru i automaty w okolicy kupującego.
@fox_paws mi osobiście to nie przeszkadza ( na razie ) jako sprzedawcy, od czasu uruchomienia UPS czy DPD także z Orlenem ( raz odebrał dzień później ) nie maiłem żadnego problemu ani dyskusji z kupującym, fakt czasem dochodziły dzień później, tyle że u mnie nie dział One Kurier ( całe szczęście ) jak dojdzie DHL pewnie też nie będzie problemów 😄
Ale jak dojdzie One Kurier i te cuda co się dzieją w innych miastach i zaczną się dyskusje to pożegnam się ze Smarem i zostawię samego InPosta 😄
@kostas11 Orlen też jest niezły. W przeciwieństwie do InPostu, nawet przesyłki bez Smarka dostarcza w soboty. Oczywiście mowa o wysyłce poza Not Delivery.
@fox_paws orlen jest tak niezły, że za ten syf promowany przez allegro mamy komentarz negatywny - oczywiście serwis stwierdził, że go nie usunie
bo to nasza wina, że towar przeleżał na sortowni w mieście nabywcy kilka dni
i my okłamaliśmy kupującego podając mu fałszywy przewidziany czas dostawy
a przy innych łanach
@lagobonito ma rację: Problemem jest to że operatorzy dostawy One olewają odbiór paczek od sprzedawców. To główna przyczyna opóźnień dostaw.
u nas prawie każda wysyłka tym syfem mimo, zapewnień allegro, że będzie odebrana natychmiast jest odbierana dzień później
Problemem jest to że operatorzy dostawy One olewają odbiór paczek od sprzedawców. To główna przyczyna opóźnień dostaw.