Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mimo tego, że paczki są odebrane, wyświetlają się ze statusem "Do odbioru"i przychodzą mi powiadomienia o konieczności odbioru paczki.
Kiedy odebrałeś, tam są opóźnienia i bałagan.
Wiszą od 5 kwietnia. Wszystkie z Allegro One. Ze stanu w punkcie odbioru zeszły od razu.
@Hooboos Cześć. 🙂 O które dokładnie zamówienia chodzi? Podaj proszę ich numery. 🙂
Są to cztery ostatnie zamówienia. Czyli od początku kwietnia paczki nie znikają z panelu na Allegro i przychodzą mi powiadomienia i przypomnienia o konieczności odbioru.
@Hooboos Dziękuję pięknie. Punkt odbioru oznaczył niewłaściwy status paczek. Skontaktujemy się w tej sprawie już bezpośrednio z punktem, a później wrócimy do Ciebie z odpowiedzią mejlowo. 🙂
Nie rozumiem w jaki sposób punkt mógł źle oznaczyć status wysyłek skoro nie ma nawet takiej możliwości? Wpisuje się numer przesyłki oraz kod odbioru i paczka schodzi ze stanu w punkcie. Nie ma żadnej dodatkowej możliwości oznaczenia statusu przesyłki. Wiem to bo pracuję w punkcie w którym odbieram swoje paczki.
@Hooboos W takim razie skontaktuje się z Tobą nasz pracownik i wszystko wyjaśni.