Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moja przesyłka miała być dzisiaj w allegro one box, czy jest szansa ze jeszcze dziś dotrze?
@Kotek15 allegro nie podaje kiedy będzie paczka tylko przewiduje !!! raczej nie będzie chodź były przypadki że umieszczali koło 21 ale bym na to nie liczył 😞
Dziękuję za odpowiedź, na szczęście się udało i paczka była chwile przed 21 :))
Pytasz o to sprzedającego to On deklaruje czas dostawy, ale ten przewoźnik ma problemy z czasem dostawy!
sprzedający deklaruje tylko czas wysyłki.
przewidywany czas dostawy to pobożne życzenia algorytmów Allegro. Sprzedającemu już nic do tego. Może tylko bezradnie patrzeć.
@Monika__L ale kupujący o tym nie wie a na dodatek jest ta informacja w ofercie za którą odpowiada sprzedawca 😄 Takie małe łamanie prawa przez allegro ingerując w ofertę sprzedawcy 😞
Ależ ja to wiem. Doświadczyłam wielokrotnie. Dopowiadam naszemu Kotkowi i precyzuje Lwu
Ja mam dwie paczki które miały być dzisiaj dostarczone przez allegro one i zostały one wydane do doręczenia o 18:21 i jeszcze nie przyszły, a jest już 22:30 . Przewoźnik allegro sie nie wywinie i chyba bedzie skarga bo to już zaczyna być przegiencie, że nie umieją czegoś dostarczyć jak naleźy, i mają dziwne tłumaczenia,