Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:100911958 Żaden, napisz tu o jaką przesyłkę chodzi @Allegro_One
@Client:100911958 InPost czy allegro one
@Client:100911958 w paczkomacie przedłużysz tylko w aplikacji !!!
@Client:100911958 jeśli chodzi o automat paczkowy One Box, prosimy o podanie numeru przesyłki.
Numer przesyłki to: ALE0000ABD1BD7D
@Client:100911958 widzimy, że już pisałeś do nas w sprawie tej paczki. Czas został wydłużony zgodnie z prośbą - o 12 godzin.
Nic mi nie wiadomo. Nie dostałam żadnej takiej informacji o przedłużeniu odbioru paczki.
Dziekuję za informację. Tak dla upewnienia - jest to wydłużenie czasu od jutra od tej 12:30 o kolejne 12 godzin?
@Client:100911958 dokładnie tak. 🙂 Na ten moment informacja w aplikacji nie jest jeszcze aktualizowana w przypadku przedłużenia czasu odbioru.
Dziękuję bardzo za informację 😉
Co z moją paczką, dlaczego została wyjęta przedwcześnie z paczkomatu?
Pozdrawiam
@Client:100911958 wyjaśniamy to zdarzenie. Prosimy o chwilę cierpliwości.
Ok, dziękuję za informację.
Czy coś już wiadomo co z tą moją paczką?
Czy coś już zostało wyjaśnione? Dlaczego moja paczka została zbyt wcześnie wyjęta z paczkomatu?
Pozdrawiam
Dzień dobry!
Moja paczka o numerze ALE0000ABD1BD7D dziś o 10:35 została wyjeta z paczkomatu i zwrócona do nadawcy. Taką dziś dostałam wiadomość w smsie oraz w mailu. Nie rozumiem dlaczego tak wcześnie skoro była do dziś do 12:31 i ja ją wczoraj przedłużałam przecież o kolejne 12 godzin. Dostałam informację o przedłużeniu tej paczki. Nie rozumiem zaistaniałe sytuacji.
Pozdrawiam.
@Client:100911958 może brak komunikacji między allegro a UPS 😄
Nie lepiej to tak **piiip**ista usługa że nie działa mimo że ci piszą że działa. Spokojnie kupujący przedłużyliśmy ci odbiór paczki wracającej do nadawcy
Prośba o przedłużenie paczki do wieczora dzisiaj o numerze A00002O9D3. Allegro box