Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
złożyłam 6 zamowień , które mialy zostać odebrane w punkcie Allegro One i jedna w tym samym punkcie w UPS. Nie otrzymałam kodu odbioru ani smsem, ani mailowo, jest też niewidoczny w sekcji Kod odbioru w szczegółach zamówienia. Sprzedający przekazali mi informacje ,że paczki czekają na odbioru już kilka dni i część niestety wróci do nadawcy nieodebrana. Podaje numery przesyłek
Przewoźnik i numer przesyłki: Allegro A000Z3XVO8
Przewoźnik i numer przesyłki: Allegro A000Z05T67
Cześć, @Client:44778828. Kwestię przesyłek Allegro One skonsultuję z oddziałem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, gdy tylko otrzymam wyjaśnienia. W przypadku przesyłki UPS napisz, proszę, przez formularz.
A jakieś apki masz od tych przewoźników?
Nie mam
Z paczek Allegro tylko A000YX68V0, A000YTGIG0 są już w punckie odbioru wg trackingu. Dzisiaj przedłużono czas na ich odbiór, prawdopodobnie w wyniku działania @MiMary
Dziekuje za opowiedź poświęcony czas, ale dla mnie to nic nie zmienia. Paczek nadal nie mam
@Client:44778828, poprosiłam o wygenerowanie nowych kodów do odbioru przesyłek.
Kwestia A000Z3XVO8 jest wyjaśniana z oddziałem w Krakowie.
Natomiast dla dwóch przesyłek, które mają status doręczonych do punktu, były wysłane SMS, mail i powiadomienia.
Dla paczki A000YTGIG0 na stronie Allegro (w sekcji Kod odbioru w szczegółach zamówienia.) widnieje kod odbioru, ale on już był wykorzystany i dotyczył mojego zamówienia z innego sklepu . Dla paczki A000YX68V0 na stronie Allegro jest również widniej kod, ale tam też była przesyłka z innego sklepu. Wszystko pomieszane.
to jest jeden wielki dramat, dno
@Client:44778828, dziękuję za doprecyzowanie. Działamy w tym temacie.
a w takim razie jaką macie Państwo odpowiedź w sprawie paczki
@Client:44778828, otrzymałam informację, że nasz support skontaktuje się z Tobą w tej sprawie bezpośrednio w korespondencji mailowej - tą drogą otrzymasz wszelkie informacje na temat zamówień.
Pisząc tutaj nie spodziewałam się,że coś wskóram i jak widać nie myliłam się. Sprawa nadal nierozwiązana.
Pierwszy raz skorzystałam Allegro one, zamówiłam w ten sposób 5 paczek. Żadna nie dotarła. Przestrzegam przed tą forma dostawy. Nikt nic nie wie, każdy przerzuca się odpowiedzialnością.
Wybraniec, bezpośrednio!
@AGD-RTV-IT Widzę, że Allegro One to bardzo nowatorska firma. W żadnej innej nie spotkałem statusu "Brak czasu - brak możliwości doręczenia". Szczerość do bólu 🐭