Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie otrzymałem przesyłki za zakupione towary, sprzedający nie odpowiada na wiadomości.
Zakupiłem:
1. Oferta z dnia zakupu 29 paź 2024, 00:45 od nuogangshang, 3x ODSTRASZACZ GRYZONI MYSZY SZCZURÓW ULTRADŹ. Numer oferty 16757057012
2. Oferta z dnia zakupu 29 paź 2024, 00:59 od nuogangshang, KAMERA INSPEKCYJNA DUO ENDOSKOP ELASTYCZNY 5M. Numer oferty 16757302998
3. Oferta z dnia zakupu 29 paź 2024, 01:05 od nuogangshang, KRZESŁO Krzesła OGRODOWE NA TARAS DO STOŁU TE. Numer oferty 16757472891
To zgłoś problem z zakupem, w zakładce "Moje zakupy" szczegóły" https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Sądząc po loginie to sprzedawca z Chin, jaki miał termin wysyłki i dostawy? Sprawdź w zakładce 'kupione'.
Możesz tam też napisać do sprzedawcy i dopytać. Jeżeli termin wysyłki minął możesz założyć dyskusję, jeżeli będą problemy z dogadaniem się to w którymś momencie Allegro się włączy do rozmowy.
Cześć, @swiderski101. Podjęliśmy już wobec tego sprzedającego odpowiednie działania. Proszę, abyś w tej sytuacji rozpoczął Dyskusję ze sprzedającym. Doradca włączy się do rozmowy na Twoją prośbę i pomoże w ustaleniu rozwiązania sprawy.