Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie polecam. Przesyłka utknęła i mam czekać nie wiem ile na załatwienie sprawy. A0000Y7Z83.
Zamówiłam przedmiot, który miał dotrzeć do mnie 2.08.2023 r. Z informacji o przesyłce wynika, że od 31.07. leży w magazynie. Telefon z prośbą o podanie terminu dostawy 3.08.23 . Kolejny telefon 4.08.2023, bo ze strony przewoźnika brak kontaktu. Uzyskałam informację, że mam czekać a ile nie wiadomo. Nie skorzystam już z tej opcji dostawy.
109 do 1 ... jeśli mi się nie popićkało 🤔
Liczysz posty negatywne kontra pozytywne o tej metodzie czy tylko mi się wydaje???
@NipponShorty to jest wahadełko , bo bardzo się waham nad decyzją czy od września pozostać w smart czy hmmm... zlać i pokukać czy wypali opracowywany od miesięcy systemik sprzedaży tylko z płatnymi przesyłkami ,duża cyfra to argumenty przeciw , a jedynka to to ,że blisko 70% aktualnie sprzedaję w smarcie i jakoś nie widzę więcej argumentów za .
@mdrogeria w tej proporcji to raczej huśtawka gdzie po 1 stronie jest stado wielbłądów, a na drugim końcu maleńka mróweczka z napisem smart.
@mdrogeria @kostas11 od kiedy liczycie 🙂 ?
@NipponShorty napisał(a):@mdrogeria @kostas11 od kiedy liczycie 🙂 ?
Max kilka dni, bo coś mało tych punktów na "negatyw"
I słusznie. Nikt z nas nie poleca. Ale też klienci nie wchodzą tu przed skorzystaniem z cudnych allegrowych udogodnień i potem jest jak jest. Wszyscy na tym tracą. Kupujący wnerwieni. Sprzedający często ze zniszczoną opinią tylko dlatego że muszą to dodać żeby móc smartem wysyłać. Jest szansa, że jeszcze dojdzie. To potrafi na tydzień wsiąknąć w czarnej dziurze.
@Dorkow41 przykro nam, że masz negatywne doświadczenia z naszą metodą dostawy. Wyjaśniamy tę sprawę i damy znać w wiadomości e-mail, w sprawie nr 35066274.
@Allegro_One ameryki nie odkryliście z 50 % osób korzystających ma takie odczucia, podeślijcie kogoś z zarządu, decyzyjnego do kilku wątków, może zmienią zdanie na temat przymusy tej metody to będziecie mieć czas na dopracowanie 🙂
Nie polecam. Przesyłka utknęła i mam czekać nie wiem ile na załatwienie sprawy. A0000Y7Z83.
Zamówiłam przedmiot, który miał dotrzeć do mnie 2.08.2023 r. Z informacji o przesyłce wynika, że od 31.07. leży w magazynie. Telefon z prośbą o podanie terminu dostawy 3.08.23 . Kolejny telefon 4.08.2023, bo ze strony przewoźnika brak kontaktu. Uzyskałam informację, że mam czekać a ile nie wiadomo. Nie skorzystam już z tej opcji dostawy.
@mdrogeria ile to już onebox 109 do 1?
@az1rael pewnie nie łapę kolejności , ale wg wyliczeń 111 do 1
O ile się nie mylę, to allegro one obsluguje firma UPS, więc nie ma się co dziwić, wystarczy poczytać opinie. Ja osobiście dwa razy korzystałem z UPS i zawsze były problemy, więc ta firma i wszystko co z nią związane dla mnie osobiście już nie istnieje.