anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie umiem wyjąć przesyłki ze Skrytki

Jowanka4
#1 Nowicjusz

Nie udało mi się wyjąć przesyłki ze Skrytki.   Była za wysoko i za bardzo  w głębi.   Kurier powinien pomyśleć żeby nie wpychać jej tak głęboko.   Zamknęłam skrytkę.   Powtórnie nie udało się jej otworzyć przesyłka jest w skrytce nie odebrana

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Jowanka4 Proponuję skontaktować się z infolinią przewoźnika bo teraz ta skrytka widnieje jako pusta - ktoś przyjdzie nadać paczkę i ta skrytka może się otworzyć 🙂 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Jowanka4 bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji!
Będąc przy automacie, abyśmy ponownie otworzyli skrytkę, zadzwoń proszę na infolinię 
tel. 616 306 886, niestety zdalnie nie będziemy w stanie fizycznie pomóc w odbiorze przesyłki. 
Aby uniknąć takich sytuacji w przyszłości po zakupie możesz wybrać niższą skrytkę, w
 zakładce Moje zakupy przy wybranym zakupie kliknij [szczegóły zakupu]. Przejdź do sekcji Wybieram wygodniej i kliknij Zmień. Określ, z których skrytek chcesz odebrać przesyłkę. Kliknij [wolę niżej] aby odebrać przesyłkę ze skrytki w dolnej części automatu paczkowego.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

olgalodyga
#7 Wielbiciel

Ja mam ustawioną opcję odbiór z niższych skrytek. Jednak niedawno 3 paczki z 8 miałam w najwyższych skrytkach. Z czego 2 paczki były wrzucone głęboko. Gdyby nie pomoc przypadkowego przechodnia nie byłabym w stanie odebrać tych 2 paczek:( 

To mim zdaniem jest problem wynikający z działania kurierów. Rozumiem, że może nie być wolnych niższych skrytek, ale wrzucanie głęboko paczek do najwyższych skrytek to już chamstwo kuriera.  

oznacz moderatorów