anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niebezpieczne oblodzenie przy Allegro One box

Client:45661885
#7 Wielbiciel

Witam, proszę usunąć bardzo niebezpieczne oblodzenie przy całym paczjomacie w Warszawie przy ul. Siemiatyckiej 24! To jest zagrożenie dla życia i zdrowia Waszych klientów. Nikt z tym nic nie robi, jest tak wyślizgany lód, że można ulec poważnemu wypadkowi i pozwać Was o potężne odszkodowanie! Proszę działać szybko! 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:45661885 zgłoś to właścicielowi terenu, na którym stoi automat. To on odpowiada.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Nie zajmuję się takimi sprawami, bo nie pracuję w firmie Allegro. Jak widzisz Allegro się tym zajmie. 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

👏

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:45661885 dziękuję za Twoją wiadomość! Zgłosiłam to do zespołu, który zajmuje się automatami One Box z prośbą o kontakt z właścicielem gruntu. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Czekam na szybkie działania 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Tak to wygląda nadal! Nie można przejść między gęsto zaparkowanymi samochodami, a co dopiero przejechać wózkiem inwalidzkim. Czy to przypadkiem nie jest dyskryminacja osób z niepełnosprawnością? 

20260204_163214.jpg

20260204_163227.jpg

20260204_163214.jpg

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:45661885 widziałeś kiedyś zabawę podaj dalej ? Tak to działa w allegro. Zanim sprawa trafi do odpowiedniego zespołu. Zanim odpowiedni zespół zajmie się sprawą. Zanim przekaże ja odpowiednim podmiotom. Może minąć kilka dni tygodni. W marcu lub kwietniu właściciel dostanie informacje i posypie chodnik.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Noooooo, wtedy, to niech usunie błoto pośniegowe. Ja można zrobić parking tuż pod podejściem do paczkomatu, gdzie auta parkują tuż pod i nie można dojść żeby paczkę odebrać? Osoby na wózku inwalidzkim nie mają szans. Osoby z wózkiem dziecięcym lub na rowerze również. Czemu Inpost potrafił zrobić nawet chodnik i zadbał by tam nie parkowały samochody, a Ay nie?! Nie dość, że zimą jest lód obok, wiosną i jesienią breja błota, bo nie ma chodnika, tylko gleba, to jeszcze to?! Tak się myśli o kliencie?! Żenada. Przestaję korzystać z Waszych paczkomatów. 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Paczkomat to zastrzeżony znak towarowy Inpostu. AOB to jedynie automat paczkowy.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:45661885 

Za ten teren odpowiada jej właściciel. Monika przekazała prośbę o kontakt z nim.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@la_nika  napisał(a):

/.../ Zgłosiłam to do zespołu, który zajmuje się automatami One Box z prośbą o kontakt z najemcą. 

Sorki😉, ale kontakt to raczej wskazany z wynajmującym (czyli właścicielem gruntu/posesji). Najemcą jest allegro (lub ew. inny podmiot z ramienia allegro).

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Słuszna uwaga @szymela54, dziękuję! Poprawiłam swój wpis.  

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów