Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
lubiłam korzystać z zielonego automatu, bo mam go pod domem i zawsze szybko paczki przyjeżdżały, nawet w ten sam dzień... niestety ostatnio notorycznie lądują w automacie "zastępczym" na totalnym zadupiu, gdzie ani iść spacerem ani dojechać - zresztą nie po to człowiek wybiera "wygodną" dostawę do lokalnego punktu odbioru, żeby potem musieć zachrzaniać 20 minut w jedną stronę po kamieniach i błocie po głupie paczki. Oczywiście są inne zielone automaty w bliskiej okolicy, ale nie, trzeba ludzi wysyłać tam, gdzie mają najmniej komfortowo dojść/dojechać. Z innymi przewoźnikami nie ma takiego problemu. 😕
Czy ktoś z Was również zauważył podobną tendencję? Czy Allegro zamierza coś z tym zrobić (np. ustawić domyślnie bliższy automat zastępczy), czy na wszelki wypadek mam całkowicie zrezygnować z tej formy dostawy?
Te automaty obsługują kurierzy różnych firm, widocznie ten akurat ma inny rejon niż najbliższe one boxy... Było tu trochę podobnych postów. Na Allegro nie licz. Oni wybierają zawsze "najbardziej optymalny sposób dostawy". Zapominają tylko dopisać dla kogo optymalny...
Cześć @JakyllnHyde, podaj proszę numery przesyłek, których dotyczy Twój wpis, zgłoszę to do odpowiedniego działu 🙂
po co wybierasz takie coś co Ci nie działa?
masz np: inposta