Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, miałem taki przypadek że reklamowałem produkt sprzedający, powiedział żebym wysłał towar do niego w celu weryfikacji.
produkt został wysłany do sprzedającego , lecz sprzedający nie wypowiedział w dyskusji , i minął termin na jej rozpatrzenie wezwałem allegro pomoc i oni mi na szczęście pomogli oddali mi pieniądze.
z tego co wynika sprzedający wysłał na reklamacje towar do producenta, i producent wysłał do mnie naprawiony przedmiot.
sprzedajacy nie odpowiada na wiadomości na allegro a ja otrzymałem i towar i zwrot środków
@bartulo1 W tej sytuacji najważniejsze jest to, że poinformowałeś o całej sytuacji sprzedającego. Zachowałeś się poprawnie. Poczekaj na jego odpowiedź.
Ale czy ja mam obowiązek odsyłać towar skoro to jest niedopatrzenie sprzedającego co się dzieje z danym towarem ?
Poczekaj na odpowiedź sprzedawcy. Allegro w osobie @N_Nitka28 odesłało Cię do decyzji sprzedawcy.
Swoją drogą to biedny sprzedawca, Allegro pewnie ściągnęło z niego te pieniądze, które wypłaciło Tobie. On się postarał, wysłał towar do naprawy, a i tak musiał za to zapłacić, bo w dyskusji się nie odezwał na czas.
Ale jak trwała dyskusja unikał kontaktu nie odpowiadał na wiadomości, też nie chciałem wzywać allego pomoc ale niestety już nie miałem wyjścia..