anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiór monet

Client:75882041
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, odebrałam paczkę w paczkomacie Allegro, którą zamówiłam w środę, ale nie otrzymałam monet za tę przesyłkę i nie mam możliwości ich odbioru. Z góry dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

sl_d
#7 Wielbiciel#

Moje wskazania są inne. Wybierając punkt dostawy mam takie dane:

Zrzut ekranu 2025-01-23 120100.jpg

Wyraźnie widać: 1,8 km - a więc jest to mniej niż 2000 metrów. Opieram się na tym, co wskazuje portal Allegro w momencie składania zamówienia (wyboru opcji dostawy). Być może Google liczy po swojemu jakąś trasę, ale to nie powinno mnie obchodzić.

Jeśli pozostają wątpliwości natury interpretacyjnej, oczekiwałbym ich rozstrzygnięcia na korzyść nabywcy. W przeciwnym razie faktycznie zaczyna to wyglądać na próbę wymigania się Allegro z przekazania monet pod byle jakim pretekstem.

oznacz moderatorów

sl_d
#7 Wielbiciel#

Wysłałem swoje wskazania pokazane przez portal Allegro w momencie składania zamówienia: 1800 metrów, więc mniej niż 2000. Obrazek trafił w mojej odpowiedzi wyświetlanej na kolejnej stronie, proszę tam zajrzeć i weryfikować, skąd się wzięła się ta "nadmiarowa" odległość.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Hej, @sl_d. Już weryfikujemy ten temat. Niedługo wrócę z odpowiedzią.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@sl_d, Monety już zostały przypisane do Twojego konta. Przepraszam za utrudnienia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:75882041
#7 Wielbiciel#

Ja już nie zamawiam do One Box po tym jak nie otrzymałam punktów. Polecam paczkomaty InPost można otrzymać 20 punktów za odbiór i wymienić sobie później te punkty w zależności od tego ile się punktów uzbierało. 

oznacz moderatorów