Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Postanowiłem sprawdzić możliwości aplikacji co do zdalnego odbioru. Czy skrytka naprawdę otworzyła się w odległości 66 m? Czy da się to zrobić w domu? Jeśli tak, to jest to niebezpieczne.
I ?
Planuję odebrać przesyłkę A000EBAYZ0 dopiero w poniedziałek. Z ciekawości chciałem sprawdzić funkcję zdalnego otwarcia w dość dużej odległości. Był tu już podobny temat. Przesyłka zawiera towar małej wartości. Myślałem, że funkcja oczywiście nie zadziała.
66m da się otworzyć 🙂 Kiedyś w inpoście otwierała się nawet z odelgłości ok 100m później musieli zmniejszyć czujniki aby ktoś przypadkowo spod jednego paczkomatu nie otworzył w drugim jak podszedł do złego takie historie podobno były.
Jak dla mnie jak One Boxy nie są blisko siebie to ustawić dla nich 66 metrów lub więcej to co za różnica.
Po twoim trackingu paczki widzę że:
Przesyłka została doręczona.
Tu chodzi o bezpieczeństwo.
Ja nie używam tych inwigilujacych aplikacji i jestem spokojny o swoje paczki bo otwieram skrytki będąc przy automacie
Może tak bezpieczniej. Mam jeszcze drugą przesyłkę z Allegro Lokalnie. Tam zdalnie się nie otworzy.
Także nie korzystam z apki. ale każdy może wg własnej woli.😐
Może jednak nikt nie ukradnie. To nie jest często uczęszczane miejsce.
Wieje to szansa że skrytka się sama zamknie.🤣
To wtedy skrytkę otworzę tylko przez kontakt z pomocą Allegro czy też wpisując kod odbioru z e-maila?
@sebada11 Kontakt z infolinią.
@sebada11 dziękuje za Twoje zgłoszenie! Przekazałam je do zespołu Allegro One, aby mogli to poprawić.