anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odmowa przyjęcia przesyłki Allegro One

geppard
#7 Wielbiciel#

Mam informację, że odmówiono przyjęcia przesyłki w punkcie Allegro One (sklep), przesyłka nr A000DKJKO7

Widnieje w szczegółach przesyłki, że oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego.

Proszę o informację co się stało, że odmówiono jej przyjęcia i jak sprzedający może zmienić punkt dostawy?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@geppard sprzedający nie może go zmienić, ale jeśli punkt jest np. przepełniony może pojawić się status, który widzisz. Powinien się zmienić maksymalnie dziś do godz. 22. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

geppard
#7 Wielbiciel#

Przesyłka wróciła do nadawcy, punkt nie był przepełniony bo to sklep i prowadząca nie przyjęła paczek bo nie miała "dostępu do serwisu". Dzwonił do mnie nadawca, że paczka już wróciła do niego. Idzie weekend a ja dalej bez przesyłki. Co mam zrobić, bo "wsparcie Allegro" stwierdził, że według listu, przesyłka została doręczona - TAK ale do nadawcy!!!!!!!!

oznacz moderatorów

geppard
#7 Wielbiciel#

i cisza... tak oto się rozwiązuje sprawy... milczeniem, bo podobno to złoto. Szkoda tylko, że za moje pieniądze. Sprawa identycznie wygląda w korespondencji mailowej, zamówiony kontakt telefoniczny też nie doczekał się realizacji. Brawo Allegro!

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@geppard Przesyłka została zwrócona do nadawcy, który zwróci Ci pieniądze za zakupiony przedmiot.

oznacz moderatorów