anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona przesyłka Allegro One Box

Client:39407735
#7 Wielbiciel#
  • Paczka zamówiona w środę 1.5 dobry leżała Sobie i kwiczała.  Następnie przejął ją kurier dpd i zawiózł ja na oddział który pracuje od pon do pt. Jakim cudem one box robi dostawy w weekendy? Skoro kurierzy dpd pracują do pt. Infolinia to dno babeczki milutkie takie że szok tylko Zero konkretów i 0 udogodnień dla klienta. Paczka obok mnie w oddziale jest ale nie mogę jej odebrać. Straciłem klienta . To 3 sytuacja.  Inpost rządzi przez 10 lat nie założyłem żadnego rozczenia na nich. 
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:39407735. Przepraszam za utrudnienia, to nie jest naszym standardem. Widzę, że wcześniejsze przesyłki Allegro One docierały do Ciebie bezproblemowo.  

Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

W jakim celu mam tam dzwonić? Dzwoniłem 3 razy. Pani za biurkiem nie wstanie i nie dostarczy mi paczki. To ostatni raz jak skorzystam z tych usług. Będę innym odradzać!!! Dramat! W jakim celu są dostawy w weekendy skoro ich nie ma!

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@MiMary 

mdrogeria_0-1744446071317.png weno...oblałem się kawą 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Client:39407735, przesyłka zostanie dostarczona w poniedziałek. Szczegóły otrzymałeś już w wiadomości mailowej, w zgłoszeniu o numerze 50845583. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:39407735 jeśli lubisz taką zabawę to zamawiaj do łon-boxa 🙄

oznacz moderatorów

pecela
#18 Luminarz#

@Client:39407735

Allegro One ma regulaminowy termin doręczenia przesyłki do trzech dni roboczych, pod warunkiem nadania do godziny granicznej. Jeżeli przesyłka została nadana w środę, to termin doręczenia upływa w poniedziałek, a jak w czwartek to we wtorek.

Na chwilę obecną przesyłka nie jest opóźniona. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Okej to w jakim celu napisali na allegro że paczka ma opóźnienie?

oznacz moderatorów