Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłem mały zestaw LEGO wczoraj wieczorem, aczkolwiek pokazywało przy ogłoszeniu że przesyłka dotrze dzisiaj. Przesyłka aktualnie jest wydana do doręczenia, aczkolwiek wątpię że o 22:31 trafi jeszcze do paczkomatu Allegro One Box. Numer przesyłki to ALE00007C63FF1B. Dopłaciłem za dostawę dzisiaj, a mogłem opłacić normalną przesyłkę Allegro One Box do paczkomatu i zaoszczędzić jakieś cztery złote, a paczka i tak dotarła by dopiero jutro Czy przysługuje mi jakikolwiek zwrot?
Ten od Allegro. Przewidywany czas dostawy: Czwartek 6 Kwietnia 2023. Była to droższa opcja gdyż tańsza wskazywała Przewidywany czas dostawy: Czwartek 6 Kwietnia - Piątek 7 Kwietnia
Podejrzewam że i tak dotrze jutro (Piątek 7 Kwietnia, więc mogłem wybrać tą opcję która kosztowała 8,99 a nie 11,99)
Zawsze możesz składać reklamację, jest to niedotrzymanie umowy.
Paczka została nadana w terminie a że allegro zrobiło cię w wała przewidywanym terminem dostawy to miej pretensje do allegro, druga rzecz one box to usługa allegro więc składaj reklamację do allegro
@MateuszLyko1337 Nie, bo to jest przewidywany czas dostawy podawany i wyliczany przez allegro, jak sprzedawca nadał w terminie to reszta w rękach przewoźnika 🙂