Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Usługa One Box jest niepewna. Nie wiadomo, jak długo paczki będą „odbijać się” od przepełnionego paczkomatu — dni, tygodnie? Czy ta pętla ma jakieś ograniczenie czasowe?
Wygląda na to, że żeby ją przerwać, muszę anulować zakup.
Czy jeśli anuluję zamówienie, środki zostaną zwrócone od razu?
Chciałbym zamówić paczki jeszcze raz, tym razem przez innego dostawcę.
Przy okazji, czy jeśli paczki zostaną zwrócone do oddziału, mogę odebrać je osobiście?
A001R151U5
A001QIH841
@deja_vu nie anulujesz bo nie ma czegoś takiego, możesz odstąpić od umowy, sprzedawca może się wstrzymać ze zwrotem do otrzymania towaru 😞
Grunt że monetki wpadły, nie dało Ci do myślenia czemu rozdawane są monety, kupony, audiobooki czy drzewka ? jakoś nie widziałem promocji na InPosta 😄
Skusiłem się na One Box bo jest trochę bliżej niż InPost. Nie wiedziałem, że mają zapętlający się algorytm placówka-kurier-paczkomat->placówka-kurier.. W przypadku kiedy osiedle jest duże i mały paczkomat a codziennie przychodzą paczki w ilości większej niż paczkomat jest w stanie przyjąć, taka pętla może trwać bądź ile.. W InPost jest to lepiej rozwiązane - paczki odbijają się od najbliższych paczkomatów w rejonie jeśli jest przepełnienie a nie po pirwszym "odbiciu" wracają na magazyn czekać 24h. Nawet w PoczciePolskiej jest to lepiej rozwiązane - jest mozliwość odbioru po awizowaniu tego samego dnia. No nic, na pewno więcej One Box nie zamówię. Za duże ryzyko na nie wiadomo jak długie oczekiwanie ¯\_(ツ)_/¯
@deja_vu zweryfikuję sprawę Twoich przesyłek i wrócę z odpowiedzią.
@deja_vu nasz support wyjaśnia sprawę i skontaktuje się z Tobą mailowo - numer zgłoszenia: 50178217.
@deja_vu guzik prawda , żadne przepełnienie , tak piszą bo ładniej brzmi !! , kurer-ka DPD na moje pytanie jak dużo ma łonów odpowiedziała krótko ,, śladowe ilości ,, a zapytałem z ciekawości bo u mnie bierze ,, nooo...góra csy,,