anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomylona przesyłka

Klijent67
#7 Wielbiciel

Witam 

Przy odbiorze paczek z paczkomatu one box otrzymałem paczkę skierowaną do innego adresata,jak widać kurier pomylił zapewne skrytki.

Nie swoją paczkę chciałem zwrócić,po połączeniu z infolinją brak kontaktu..komunikat"błedny wybór"

Proszę o pomoc i informacje 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Klijent67 podam jeszcze dla pewności poprawny numer na infolinię, być może wkradł się błąd. 
616 306 886, czy na ten numer dzwoniłeś? 
Widzę, że prowadzisz już z nami korespondencję e-mail w tej sprawie, więc jeszcze dzisiaj powinieneś otrzymać odpowiedź w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Klijent67
#7 Wielbiciel

Tak na wskazany numer,oraz 616 306 997 pojawia się komunikat przy wyborze połączenia z konsultantem " błędny wybór"w obu przypadkach 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Klijent67 dziękuję za odpowiedź!
Sprawdziłam to i numer jest aktywny. Nie potrafię niestety wskazać konkretnej przyczyny komunikatu jaki otrzymałeś. Komunikat "błędny wybór" podczas połączenia telefonicznego oznacza, że system automatycznej obsługi nie rozpoznał lub nie zaakceptował cyfry/opcji, którą wpisałeś na klawiaturze telefonu. Może podczas połączenia doszło do przypadkowego wybrania cyfry na klawiaturze. Ta sytuacja nie powinna się powtórzyć, a w razie problemów, możesz zawsze skontaktować się z nami innymi metodami. 
W każdym razie, z tego co widzę, w korespondencji e-mail, Doradczyni przekazała już adres odbioru kurierowi, który przyjedzie po przesyłkę. 

Monika
oznacz moderatorów

Klijent67
#7 Wielbiciel

Dziwna sytuacja, pierwszy raz się z taką sytuacją spotykam ,możliwe że moim telefonem coś jest nie tak że nie akceptuje wyboru cyfr na klawiaturze.

Dziękuję za okazaną pomoc i rozwiązanie problemu.

Miłego dnia

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Klijent67 również dziękuję, polecam się na przyszłość 😊
Miłego dnia! 

Monika
oznacz moderatorów