Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupiłem 1 sierpnia przedmiot z oferty 14045833362 z dostawą do One Box ze względu na szybką dostawę (5 sierpnia wyjeżdżam). Do dziś nie otrzymałem przesyłki (2a3c016c-3e73-31f5-8cc8-35e60591cb40):
Ech czytaj o wszystkim co allegro reklamuje jako najcudowniejsze. Unikniesz kłopotów. Inpostem dawno byś miał bez stresów. A one to tak od 48h- 2 tygodni przeważnie chodzi. Chociaż może się mylę, bo ostatnio zaczęły się też posty o zaginięciach pojawiać więc może przechwaliłam... Zmuszają do wyboru tego sprzedających chcących wysyłać smartem, a potem "klient ma prawo do subiektywnej opinii" i wina sprzedającego.
@piotrdrk przepraszamy za te problemy! Wyjaśniamy to, poprosiliśmy o kontakt z Tobą w wiadomości e-mail i wyjaśnienie sprawy. Poczekaj proszę na naszą wiadomość.
Znajdziemy rozwiązanie!
@mdrogeria 110 do 1?
tak 110 do 1 @az1rael
@piotrdrk problem wynika z tego, że wybrałeś automat AL059GD1, który jest nieczynny. Następnie, jako alternatywy punkt odbioru podałeś tylko numer - AL047DG1, taki punkt niestety nie istnieje, jest automat AL047GD1. Skontaktujemy się z Tobą w wiadomości e-mail, aby wyjaśnić jak teraz możemy dostarczyć tę przesyłkę.
Alternatywny punkt zaproponował mi system...
W momencie zamawiania przesyłki nie było żadnej informacji, że AL059GD1 jest nieczynny...