Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czekałam dzisiaj na przesyłkę nr Allegro A002QGLU24. Przed pójściem do automatu, jeszcze w domu chciałam sprawdzić kod odbioru i w jednej chwili coś się w aplikacji Allegro zawiesiło i pojawił się status "Przesyłka odebrana 12:05", a nawet nie dotarłam pod paczkomat.
Proszę o pomoc w odzyskaniu paczki z moim opłaconym zamówieniem.
DOTYCZY:
Numer zamówienia Allegro: 2d365f50-93e4-11f0-a0cf-655d3976444d;
Przewoźnik i numer przesyłki: Allegro A002QGLU24;
Adres punktu odbioru:
@GlivPoint czy możesz podejść pod automat i zadzwonić na infolinię (tel. 616 306 886)?
Doradcy będą mogli otworzyć skrytkę ponownie, ewentualnie sprawdzić, co się stało z paczką.
Dzień dobry,
Ta wiadomośc dotarła do mnie dopiero dzisiaj.
Proszę o pomoc w odzyskaniu mojej zapłaconej przesyłki.
Dziękuję, Joanna (tel: [edytowano])
@fokita00 a nie kliknęłaś otwórz skrytkę, ktoś se wyjął i po temacie 😞
NIE, nie dotarłam nawet pod paczkomat. Byłam od niego 15km dalej
@fokita00 to akurat nie ma nic do rzeczy, nie wiem czy Aplikacja allegro ma zabezpieczenie lokalizacji, były kiedyś posty że z domu otwierali skrytki, wystarczy tak zrobić i ktoś se wyciąga paczkę będąc pod automatem i po temacie, pełna odpowiedzialność spada na Ciebie 😞
Nie podawaj na publicznym forum danych takich jak numer telefonu.
Po takim czasie przesyłki już może nie być w Automacie. Skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Zablokowaliśmy skrytkę i proszę Ciebie żebyś podeszła do Automatu, następnie zadzwoniła na infolinię 616 306 886 i po weryfikacji nasz Doradca otworzy skrytkę zdalnie.
@gdvorek ciekawe czy coś w niej będzie 😄
Sam jestem tego ciekawy.
Kamery możemy zweryfikować dopiero jak przeprowadzimy weryfikację, więc jeśli ktoś wziąłby tę przesyłkę to zobaczymy to na kamerach 😎
@gdvorek ciekawe jaką pętle mają kamery bo już kilka dni minęło 😞
Swoją drogą nie powinno tak być żeby otwierać zdalnie skrytki nie będąc pod automatem 😞
Z tego co wiem to na pewno z 30 dni wstecz można to sprawdzić.
Zgadzam się, że nie powinno. Przekazałem do odpowiedniej osoby zajmującej się tematem naszych Automatów tej sugestii.